Κάπως έτσι λένε οι φήμες ότι θα μοιάζει η νέα Lexus LC F, που θα εμφανιστεί στο Τόκιο τον Οκτώβριο...

Κάπως έτσι λένε οι φήμες ότι θα μοιάζει η νέα Lexus LC F, που θα εμφανιστεί στο Τόκιο τον Οκτώβριο...

Νέα Lexus LC F 600 ίππων

3.033 Επισκέψεις στο άρθρο (28/2/2017)

Η πολυτελής Ιαπωνική μάρκα φημολογείται έντονα ότι θα παρουσιάσει ένα αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων στην έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο, με ισχύ που θα ανέρχεται ακόμη και στους 600 ίππους.

Σύμφωνα με πηγές του εξωτερικού, είναι πολύ πιθανόν η Lexus να παρουσιάσει μια νέα έκδοση του LC μοντέλου, με το προσωνύμιο «F», στην έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο τον Οκτώβριο. Πριν λίγο καιρό, είχε γίνει γνωστό ότι η Lexus είχε κατοχυρώσει την ονομασία LC F και οι νέες πληροφορίες μάλλον επιβεβαιώνουν τα σενάρια.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Η έκδοση «F» λέγεται ότι θα αποδίδει 600 ίππους και 637 Nm ροπής, από μια μονάδα V8 των 4 λίτρων με δύο τούρμπο, η οποία θα προέλθει από την συνένωση δύο κομματιών του τετρακύλινδρου συνόλου που χρησιμοποιείται στα IS, RC και NX.  O νέος κινητήρας θα συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 10 σχέσεων –αυτό που ήδη φέρει το LC500.

Επιπλέον, το νέο LC F θα έχει πιο επιθετική εμφάνιση, με πολλούς αεραγωγούς σε καπό και κοντά στα φρένα, αλλά θα φέρει και μια νέα αεροτομή. Οι πηγές λένε ότι το μοντέλο θα θυμίζει σε εμφάνιση το Super GT μοντέλο, που τρέχει στους αγώνες.

Οι πληροφορίες θέλουν το νέο LC F να κοστίζει σχεδόν τα διπλά από το LC500 στο οποίο θα βασίζεται –πράγμα το οποίο μπορεί να σημαίνει τιμή πάνω από 180.000 ευρώ- ενώ ως χρονική στιγμή ντεμπούτου ορίζουν το 2018. Περισσότερα αναμένονται αργότερα.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
test center