O Φέτελ κινδυνεύει να τιμωρηθεί ακόμα και με απαγόρευση συμμετοχής του στον αγώνα.

O Φέτελ κινδυνεύει να τιμωρηθεί ακόμα και με απαγόρευση συμμετοχής του στον αγώνα.

Νέα έρευνα της FIA για Φέτελ-Χάμιλτον

4.621 Επισκέψεις στο άρθρο (29/6/2017)

Τελικά όπως φαίνεται το «σήριαλ» που προέκυψε μετά τη σύγκρουση του Σεμπάστιαν Φέτελ με τον Λιούις Χάμιλτον στο τελευταίο Γκραν Πρι του Αζερμπαϊτζάν δεν λέει να τελειώσει, με τη FIA αυτή τη φορά να «γράφει» ένα ακόμα επεισόδιο.

Από τη μία οι δηλώσεις των δύο πρωταγωνιστών μετά το περιστατικό, από την άλλη οι δηλώσεις ανθρώπων του αθλήματος, έχουν διατηρήσει το συγκεκριμένο θέμα πολύ ψηλά στην επικαιρότητα. Έτσι με τη σειρά της έρχεται η FIA, η οποία γνωστοποίησε πως θα επανεξετάσει τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της, προκειμένου να επαναξιολογήσει το περιστατικό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπων της, μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να γίνει νέα αξιολόγηση των στοιχείων και θα ληφθεί απόφαση για τον αν πρέπει να υπάρξει περαιτέρω τιμωρία του Γερμανού οδηγού της Ferrari.
Αναλυτικά η δήλωση της FIA είναι: «Μετά το πρόσφατο περιστατικό στο Grand Prix του Αζερμπαϊτζάν, στο οποίο το αυτοκίνητο 5 (Sebastian Vettel) συμμετείχε σε σύγκρουση με το αυτοκίνητο 44 (Lewis Hamilton), τη Δευτέρα 3 Ιουλίου, η FIA θα εξετάσει περαιτέρω τα αίτια του συμβάντος προκειμένου να εκτιμηθεί κατά πόσον είναι απαραίτητη η λήψη περαιτέρω μέτρων».

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως όποια απόφαση και να παρθεί θα έχει ανακοινωθεί μέχρι το επόμενο Γκραν Πρι, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αυστρία, ενώ τα διεθνή μέσα αναφέρουν πως ο Φέτελ κινδυνεύει να τιμωρηθεί ακόμα και με απαγόρευση συμμετοχής του στον αγώνα.  

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
OPEL