Νέα... παιχνιδιάρικη Mustang φέρνει το 2025 η Ford!

2.042 Επισκέψεις στο άρθρο (19/4/2024)
Νέα... παιχνιδιάρικη Mustang φέρνει το 2025 η Ford!
2 Φωτογραφίες »

- Κυκλοφόρησε η πρώτη teaser εικόνα.
- Επιβεβαιώθηκε επίσημα η έλευσή της από τη Ford.
- Έρχεται το 2025.

Κυκλοφόρησε η πρώτη teaser εικόνα

Η Ford θα αποκαλύψει μία νέα έκδοση της Mustang μέσα στο 2025. Το νέο μοντέλο ανακοινώθηκε στο πλαίσιο των εορτασμών των 60 χρόνων του εμβληματικού pony και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα είναι αρκετά διασκεδαστική στην οδήγηση, αν και δε δόθηκαν άλλες πληροφορίες!

Επιβεβαιώθηκε επίσημα η έλευσή της από τη Ford

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια μίας εκδήλωσης στο Charlotte Motor Speedway, η Ford έδειξε σε μία μεγάλη οθόνη μία επερχόμενη Mustang σκεπασμένη με ένα σεντόνι. Το μοντέλο παρουσιάστηκε από τον Γενικό Διευθυντή Enthusiast Vehicles της Ford, Matt Simpson, ο οποίος ανέφερε πως «βρίσκεται καθ' οδόν ακόμα μία προσθήκη για την γκάμα της Mustang». Ο Simpson δεν είπε πολλά γι 'αυτή αλλά ξεκαθάρισε πως θα πρόκειται για ένα αυτοκίνητο πολύ διασκεδαστικό στην οδήγηση.

Έρχεται το 2025

Ενώ ακόμα οι πληροφορίες για την μυστηριώδη νέα Mustang είναι ελάχιστες, το μοντέλο αναμένεται να εμφανιστεί μέσα στο 2025. Οι πρώτες φήμες αναφέρουν ότι ενδεχομένως θα έρθει ως αντικατάσταση για τις GT350 και GT500. Παράλληλα, η Ford έχει ανακοινώσει από το 2018 πως σχεδιάζει και μία υβριδική έκδοση, οπότε δεν αποκλείεται το αυτοκίνητο κάτω από το σεντόνι να είναι αυτό!

Δείτε το σχετικό βίντεο

ford
NISSAN