Από την ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα των κατασκόπων μας, βλέπουμε ότι το νέο Mini Minor θα διαθέτει το «look» των Mini και θα έχει 3θυρο αμάξωμα.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Από την ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα των κατασκόπων μας, βλέπουμε ότι το νέο Mini Minor θα διαθέτει το «look» των Mini και θα έχει 3θυρο αμάξωμα.

Νέο μίνι μοντέλο από BMW & Toyota;

3.876 Επισκέψεις στο άρθρο (30/1/2015)

BMW και Toyota φαίνεται ότι ετοιμάζουν ένα νέο μίνι μοντέλο, το οποίο θα βασίζεται στα στιλιστικά πρότυπα του Mini, ενώ πρόκειται να λανσαριστεί σε «γερμανική» και «ιαπωνική» version.

Καθώς η συνεργασία BMW και Toyota διευρύνεται, οι φήμες μιλούν για την έλευση ενός νέου μοντέλου, το οποίο θα ανήκει στη μίνι κατηγορία και θα υιοθετεί τις σχεδιαστικές γραμμές του MINI, αλλά θα είναι μικρότερο σε διαστάσεις, βασιζόμενο στο Mini Rocketman concept, που είχε παρουσιαστεί στη Γενεύη παλιότερα. Επιπλέον, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι το νέο μοντέλο -για τη βαυαρική φίρμα- θα ονομαστεί πιθανότατα Mini Minor και θα είναι ένα πιο προσιτό οικονομικά μίνι μοντέλο με premium χαρακτηριστικά (αναφορικά με το MINI), ενώ η Toyota πρόκειται να προσθέσει τις δικές της στιλιστικές πινελιές, προκειμένου να λανσάρει το εν λόγω μοντέλο σε ιαπωνική version.
Μάλιστα, από την αποκλειστική, ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα που εξασφαλίσαμε από τους κατασκόπους μας βλέπουμε ότι το νέο Mini Minor θα διαθέτει το «look» των MINI και θα έχει 3θυρο αμάξωμα, ενώ οι πηγές μας αναφέρουν ότι δεν θα ξεπερνά τα 3.450 χλστ. σε μήκος.
Σε επίπεδο μοτέρ δεν έχει διευκρινιστεί κάτι, όμως αναμένεται να χρησιμοποιηθούν τα νέα 3κύλινδρα μοτέρ της BMW βενζίνης και diesel.Εφόσον τελικά το συγκεκριμένο μοντέλο λάβει το «πράσινο φως» από τις εταιρείες, προβλέπεται να το δούμε ακόμα και μέσα στο χρόνο να κάνει πρεμιέρα σε κάποιο Σαλόνι Αυτοκινήτου, ενώ το λανσάρισμά του πιθανότατα θα έρθει το 2016. Επίσης, οι δύο εταιρείες σκέφτονται ακόμα και μια ηλεκτρική έκδοση του Mini Minor, η οποία θα ακολουθήσει σε ένα ή δύο χρόνια.

Το νέο Mini Minor θα έχει 3θυρο αμάξωμα, ενώ οι πηγές μας αναφέρουν ότι δεν θα ξεπερνά τα 3.450 χλστ. σε μήκος (εικόνα  Mini Rocketman concept).

Το νέο Mini Minor θα έχει 3θυρο αμάξωμα, ενώ οι πηγές μας αναφέρουν ότι δεν θα ξεπερνά τα 3.450 χλστ. σε μήκος (εικόνα Mini Rocketman concept).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
4green