Πιο μοντέρνο είναι στο εσωτερικό του το 
Toyota Auris, κερδίζοντας στις λεπτομέρειες και τον τίτλο του πιο ποιοτικού στην μεταξύ του κόντρα με το Pulsar.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πιο μοντέρνο είναι στο εσωτερικό του το Toyota Auris, κερδίζοντας στις λεπτομέρειες και τον τίτλο του πιο ποιοτικού στην μεταξύ του κόντρα με το Pulsar.

Εσωτερικό: Πιο ευχάριστο το Auris, στιβαρό και καλοφτιαγμένο το Pulsar

32.650 Επισκέψεις στο άρθρο (22/12/2016)

Στο εσωτερικό των δύο αυτοκινήτων η εικόνα συνεχίζει να διαφέρει με την Toyota να επιλέγει πιο φουτουριστική σχεδίαση και την Nissan να κινείται πάλι σε πιο συμβατικά μονοπάτια. Το Auris λοιπόν είναι πιο «ιδιαίτερο» στο εσωτερικό του με το ψηλό και κάθετο ταμπλό να κερδίζει τις εντυπώσεις σχεδιαστικά, ενώ πόντους προσφέρει η οθόνη αφής που βρίσκεται στο κέντρο της κονσόλας στις πιο πλούσιες από την βασική, εκδόσεις. Στο Pulsar μπορεί ο διάκοσμος να μην διεκδικεί δάφνες πρωτοτυπίας, είναι ωστόσο απόλυτα αρμονικός με τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου, προβάλλοντας προσεγμένο φινίρισμα και καλή ποιότητα κατασκευής στο σύνολό του.

 Συμβατική σχεδίαση αλλά όμορφο παρά τον λιτό του διάκοσμο είναι το εσωτερικό του Nissan Pulsar, παρουσιάζοντας παράλληλα και καλή ποιότητα κατασκευής.

Συμβατική σχεδίαση αλλά όμορφο παρά τον λιτό του διάκοσμο είναι το εσωτερικό του Nissan Pulsar, παρουσιάζοντας παράλληλα και καλή ποιότητα κατασκευής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Αντίστοιχα επίπεδα ποιότητας συναντάμε και στο Auris, με την συναρμολόγηση εδώ να είναι ελαφρώς πιο προσεγμένη και να κερδίζει έτσι στα σημεία τον τίτλο του καλύτερου εσωτερικού.  Η θέση οδήγησης είναι άνετη και στα δύο αυτοκίνητα, όμως και εδώ το Auris έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα, με τις ρυθμίσεις του καθίσματος να διαμορφώνουν μια πιο χαμηλή θέση οδήγησης, ενώ εργονομικά και τα δύο αυτοκίνητα δεν θα προβληματίσουν. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda