Συνοφρυωμένος ο Rosberg στην συνέντευξη τύπου.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Συνοφρυωμένος ο Rosberg στην συνέντευξη τύπου.

Ο Hamilton για τους ισχυρισμούς του Rosberg

2.443 Επισκέψεις στο άρθρο (14/4/2015)

Ο Nico Rosberg, ισχυρίστηκε ότι ο Lewis Hamilton τον καθυστέρησε εσκεμμένα στο Grand Prix της Κίνας. Τι απάντησε ο Βρετανός πιλότος;

O Nico Rosberg μετά το τέλος του Grand Prix της Κίνας και την νίκη του Lewis Hamilton, στην συνέντευξη τύπου ισχυρίστηκε ότι ο Βρετανός πιλότος πήγαινε εσκεμμένα πιο αργά από όσο έπρεπε με αποτέλεσμα ο Rosberg να απειληθεί από την Ferrari και τον Sebastian Vettel.
Την επίθεση του Nico Rosberg απέκρουσε ο Lewis Hamilton λέγοντας ότι δεν είναι η δουλειά του να ασχολείται με τον αγώνα του Rosberg, αλλά με τον δικό του και ότι δεν πήγαινε σε καμιά περίπτωση πιο αργά από όσο έπρεπε προκειμένου να καθυστερήσει τον Nico Rosberg.
Ο Βρετανός πιλότος πρόσθεσε ότι ο Nico Rosberg ήταν 4.5 δευτερόλεπτα μακριά του συνεπώς ο ισχυρισμός ότι τον καθυστερούσε δεν ευσταθεί, αφού δεν ήταν κοντά του σε απόσταση βολής.
Ο Βρετανός πιλότος τέλος, ισχυρίστηκε ότι και οι δύο ομόσταβλοι στην Mercedes είναι σκληροί ανταγωνιστές και ότι εφόσον έγινε το 1-2 για τα ασημί μονοθέσια στο Grand Prix της Κίνας, τότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα εντός της ομάδας και ότι κανείς εκ των δύο πιλότων δεν έκανε κάποιο λάθος.
Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και ο Niki Lauda, που δήλωσε μέσες άκρες ότι οι πιλότοι πρέπει να είναι εγωιστές και αυτό δεν επηρεάζει την λειτουργία της ομάδας.

Μετά τους πανηγυρισμούς έπεσαν τα καρφιά από τον Nico Rosberg.

Μετά τους πανηγυρισμούς έπεσαν τα καρφιά από τον Nico Rosberg.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

test center
KIA