Η Caterham θα συμμετέχει στο τελευταίο -για τη φετινή σεζόν της F1- GP του Abu Dhabi με οδηγό τον Kamui Kobayashi.

Η Caterham θα συμμετέχει στο τελευταίο -για τη φετινή σεζόν της F1- GP του Abu Dhabi με οδηγό τον Kamui Kobayashi.

Ο Kobayashi στο Abu Dhabi με την Caterham

1.807 Επισκέψεις στο άρθρο (19/11/2014)

Συμφώνησε ο Ιάπωνας πιλότος της F1 να λάβει μέρος στον τελευταίο αγώνα της σεζόν στο Abu Dhabi, εκπροσωπώντας την ομάδα του Caterham.

Η Caterham τελικά θα συμμετέχει στο τελευταίο -για τη φετινή σεζόν της F1- GP του Abu Dhabi με οδηγό τον Kamui Kobayashi, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα εκπροσωπήσει την ομάδα του , εφόσον αυτή αποφάσισε να λάβει μέρος στο εν λόγω Grand Prix.
Ο Kobayashi δήλωσε σχετικά ότι είναι ευχαριστημένος που θα οδηγήσει το μονοθέσιο της ομάδας του στο Abu Dhabi. Το τελευταίο διάστημα υπήρξαν αρκετές δυσκολίες για την Caterham, γι αυτό είναι σημαντικό που η ομάδα και οι άνθρωποί της δεν εγκαταλείπουν την προσπάθεια αναφορικά με την F1 και ο Ιάπωνας οδηγός τόνισε πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει». Τέλος, να σημειωθεί ότι η Caterham –ύστερα από τα οικονομικά προβλήματα και το καθεστώς οικονομικής διαχείρισης το οποίο της επέβαλαν- θα συμμετάσχει στο τουρνουά του Abu Dhabi με «κουτσουρεμένη» την ομάδα μηχανικών και προσωπικού, αφού έχουν απολυθεί 230 άτομα και ο ομόσταυλος του Kobayashi, Marcus Ericsson, έχει ήδη αποχωρήσει από την ομάδα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD E-TRANSIT
OPEL