Ο Ρονάλντο εμπλουτίζει τη συλλογή του με μια Ferrari Daytona SP3

2.102 Επισκέψεις στο άρθρο (28/3/2024)
Ο Ρονάλντο εμπλουτίζει τη συλλογή του με μια Ferrari Daytona SP3

- Ο θρύλος του ποδοσφαίρου έκανε δικιά του μια από τις 599 Daytona SP3, απόδοσης 840 ίππων
- Κοστίζει περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ, αλλά ο Κριστιάνο βγάζει αυτό το ποσό σε 4 μέρες
- Η συλλογή αυτοκινήτων του αριθμεί τουλάχιστον 30 πολυτελή οχήματα

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου έκανε δικιά του μια από τις 599 Daytona SP3, απόδοσης 840 ίππων

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου Κριστιάνο Ρονάλντο πρόσθεσε στη προσωπική του συλλογή πολυτελών αυτοκινήτων μια περιορισμένης έκδοσης Ferrari Daytona SP3. Το εν λόγω hyper car είναι μια περιορισμένη έκδοση 599 μοντέλων και ταξίδεψε από το Μαρανέλο στη Λισαβόνα για χάρη του πρώην άσου της Ρεάλ Μαδρίτης. Επιπλέον, η Daytona είναι εξοπλισμένη με έναν V12κινητήρα, απόδοσης 840 ίππων.

Κοστίζει περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ, αλλά ο Κριστιάνο βγάζει αυτό το ποσό σε 4 μέρες

Η αξία της Daytona ανέρχεται στα 3 εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό που δεν αποτελεί πρόβλημα για τον Κριστιάνο, ο οποίος έβγαλε περίπου 247 εκατομμύρια ευρώ μέσα στο 2023. Επιπλέον, στην τιμή εκκίνησης πρέπει να προστεθεί και το επιπλέον κόστος ορισμένων επιλογών, όπως τα εξατομικευμένα προσκέφαλα με κεντημένο το CR7.

Η συλλογή αυτοκινήτων του αριθμεί τουλάχιστον 30 πολυτελή οχήματα

Με αυτό το νέο αυτοκίνητο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο αύξησε περισσότερο την ήδη μεγάλη συλλογή του από πολυτελή αυτοκίνητα. Ειδικότερα, η συλλογή του περιλαμβάνει συνολικά τουλάχιστον 30 πολυτελή αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων μια Ferrari F430, μια Purosangue, μια GTO, δύο Cayenne, μια Carrera 2S Cabriolet, μια 911 Turbo S, μια R8, μια Bugatti Veyron, και μια Bugatti Chiron, ενώ πριν την αγορά της Daytona SP3 της Ferrari είχε προβεί στην αγορά μιας (από τις συνολικά 10) Bugatti Centodieci. Το γκαράζ του στεγάζει επίσης μια Lamborghini Aventador LP 700-4 και μια Maserati GranCabrio, ενώ για περισσότερη άνεση, μπορεί επίσης να επιλέξει να βγει με τη Rolls-Royce Phantom ή τη Mercedes G Brabus.

test center
SEAT