Οι τιμές του ήπια υβριδικού Opel Corsa στην Ελλάδα

4.073 Επισκέψεις στο άρθρο (2/4/2024)
Οι τιμές του ήπια υβριδικού Opel Corsa στην Ελλάδα

- Στη χώρα μας το ήπια υβριδικό Corsa.
- Με 1.200άρι μοτέρ και 100 ή 136 άλογα.
- Σε τρεις εξοπλιστικές εκδόσεις.
- Με τη μάσκα Vizor και 10άρα οθόνη στην καμπίνα.

Στη χώρα μας το ήπια υβριδικό Corsa

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Opel ανακοίνωσε τις τιμές με τις οποίες θα προσφέρεται το ήπια υβριδικό Corsa στην Ελλάδα. Σε δύο εκδόσεις ισχύος 100 και 136 ίππων, αμφότερες συνδυασμένες με αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων. Έως και τρεις οι εξοπλιστικές εκδόσεις από 23.500 ευρώ ξεκινάει το κόστος.

Με 1.200άρι μοτέρ και 100 ή 136 άλογα

Η γερμανική μάρκα πρόσθεσε την ήπια υβριδική επιλογή στην γκάμα του Corsa κατά την ανανέωση του μοντέλου και σήμερα έγιναν γνωστές οι τιμές με τις οποίες θα προσφέρεται στην χώρα μας. Το ήπια υβριδικό Corsa έρχεται με τεχνολογία 48V στις εκδόσεις με τον 1.200άρη PureTech στα 100 και 136 άλογα, ο οποίος συνδυάζεται με νέο αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων διπλού συμπλέκτη. (Το ίδιο μοτέρ προσφέρεται και χωρίς ήπια υβριδική τεχνολογία).

Σε τρεις εξοπλιστικές εκδόσεις

Στην έκδοση ισχύος των 100 ίππων, το ήπια υβριδικό Opel Corsa προσφέρεται στις εξοπλιστικές εκδόσεις Edition Pack, GS και GS Pack, ενώ το ισχυρότερο Corsa Hybrid των 136 ίππων θα διατίθεται στις δύο τελευταίες (GS και GS Pack). Σε ότι αφορά το κόστος απόκτησης, αυτό ξεκινά από τις 23.500 ευρώ (100 άλογα έκδοση Edition Pack) και καταλήγεις στις 27.700 ευρώ (136 άλογα, έκδοση GS Pack).

Με τη μάσκα Vizor και 10άρα οθόνη στην καμπίνα

Θυμίζουμε  πως με την ανανέωσή του το Corsa έλαβε την μάσκα Opel Vizor, την οποία έχουμε δει στα περισσότερα από τα νέα μοντέλα της μάρκας όπως για παράδειγμα το Astra, το Mokka, το Crossland κτλ. Πρόκειται για μια μαύρη φάσα που έρχεται να αντικαταστήσει την γρίλια του Corsa, ενώ μέσα της ενσωματώνονται τα LED φωτιστικά σώματα αλλά και το έμβλημα της Opel στο κέντρο. Στην καμπίνα, από την έκδοση Edition Pack, υπάρχει μεταξύ άλλων η μεγαλύτερη 10 ιντσών οθόνη του infotainment, Air Condition, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός και πίσω, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και αναδιπλούμενοι καθρέπτες και πολλά συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας.

Συνέχεια του άρθρου >>>
LINGLONG STOXOS TOP 5
test center