Η Irmscher κάνει το ανανεωμένο Corsa να μοιάζει με... Corsa OPC!
2 Φωτογραφίες »

Η Irmscher κάνει το ανανεωμένο Corsa να μοιάζει με... Corsa OPC!

2.831 Επισκέψεις στο άρθρο (6/2/2024)

- Φέρνει αναβαθμίσεις σε ισχύ, εμφάνιση και ανάρτηση
- Έχει μαύρο καπό, ακραίο προφυλακτήρα και ποδιές
- Έως και 20 παραπάνω ίππους για τα Corsa με κινητήρα εσωτερικής καύσης
- Η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει τιμές για τις αναβαθμίσεις

Φέρνει αναβαθμίσεις σε ισχύ, εμφάνιση και ανάρτηση

Το πρόσφατα ανανεωμένο Opel Corsa δεν διαθέτει έκδοση OPC (Opel Performance Center), αλλά οι ιδιοκτήτες του μπορούν να του προσδώσουν μια πιο σπορτίφ εμφάνιση και περισσότερη ισχύ μέσω της γερμανικής εταιρείας βελτιώσεων Irmscher. Το κιτ της Irmscher για το Opel Corsa περιλαμβάνει μια σειρά από αναβαθμίσεις στην εμφάνιση, την ανάρτηση και τις επιδόσεις, κάτι που η Opel θα μπορούσε να προσφέρει ως μέρος μιας έκδοσης OPC, GSi ή GSe.

Έχει μαύρο καπό, ακραίο προφυλακτήρα και ποδιές

Η Irmscher πρόσφερε ήδη ένα πακέτο βελιτώσεων για το Opel Corsa F, αλλά δημιούργησε ένα νέο πακέτο για το ανανεωμένο Corsa, ώστε να είναι συμβατό με αυτήν την πρόσφατα ανανεωμένη έκδοση. Πιο συγκεκριμένα, αυτό το νέο πακέτο βελτιώσεων, περιλαμβάνει μεγαλύτερη μάσκα, νέα αεροτομή, μεγαλύτερες πλαϊνές ποδιές, μαύρο καπό και μαύρη οροφή με κόκκινες λεπτομέρειες. Επιπλέον, η χαμηλωμένη ανάρτηση φέρνει το μοντέλο πιο κοντά στο έδαφος κατά 30 χιλιοστά. Τέλος, το Opel Corsa πατάει σε ένα νέο σετ ζαντών αλουμινίου 18 ιντσών "Turbo Star" πολλαπλών ακτίνων, διαθέσιμες σε μαύρο ή δίχρωμο φινίρισμα.

Έως και 20 παραπάνω ίππους για τα Corsa με κινητήρα εσωτερικής καύσης

Το κιτ, οι τροχοί και οι αλλαγές στην ανάρτηση είναι συμβατές με όλους τους κινητήρες του Corsa, συμπεριλαμβανομένου του ηλεκτρικού μοντέλου. Αντιθέτως, οι αναβαθμίσεις επιδόσεων περιορίζονται στις εκδόσεις του Corsa με κινητήρα εσωτερικής καύσης, προσθέτοντας έως και 20 ίππους (15 kW) ισχύος, ανάλογα με τον κινητήρα. Αυτή την στιγμή, η πιο ισχυρή έκδοση του αυτοκινήτου είναι ο ήπια υβριδικός 1.200άρης turbo κινητήρας με 136 άλογα.

Η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει τιμές για τις αναβαθμίσεις

Η Irmscher, με έδρα το Remshalden, δεν έχει ακόμη ανακοινώσει τις τιμές για τις αναβαθμίσεις του ανανεωμένου Opel Corsa, που θα είναι σύντομα διαθέσιμες μέσω του ηλεκτρονικού του καταστήματος.

Hyundai
SEAT