Opel: Παράταση στο πρόγραμμα απόσυρσης μέχρι το τέλος Μαρτίου

2.362 Επισκέψεις στο άρθρο (6/3/2024)
Opel: Παράταση στο πρόγραμμα απόσυρσης μέχρι το τέλος Μαρτίου
2 Φωτογραφίες »

- Το πρόγραμμα πήρε παράταση λόγω της αυξημένης ζήτησης
- Το όφελος της απόσυρσης μπορεί να φτάσει έως και τα 3.500 ευρώ
- Η μάρκα αναλαμβάνει πλήρως όλη τη διαδικασία

Το πρόγραμμα πήρε παράταση λόγω της αυξημένης ζήτησης

Το πρόγραμμα «Απόσυρση & Ανταλλαγή» της Opel έρχεται να δώσει τη λύση στους κατόχους παλαιότερων αυτοκινήτων όλων των μαρκών, των οποίων το κόστος χρήσης και συντήρησης είναι αρκετά υψηλό σε σχέση με την εμπορική τους αξία. Λαμβάνοντας υπόψη την ιδιαίτερα αυξημένη προσέλευση των πελατών στις εκθέσεις Opel και θέλοντας να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στην αυξημένη ζήτηση και τις παραγγελίες, η Opel δίνει παράταση στο πρόγραμμα «Απόσυρση & Ανταλλαγή» μέχρι και το τέλος Μαρτίου.

Το όφελος της απόσυρσης μπορεί να φτάσει έως και τα 3.500 ευρώ

Αξίζει να σημειωθεί ότι το όφελος της απόσυρσης μπορεί να φτάσει έως και τα 3.500 ευρώ, ανάλογα με το καινούργιο μοντέλο Opel που θα επιλέξετε. Σημειώστε πως το πρόγραμμα της ελληνικής αντιπροσωπείας ισχύει για όλα τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα της γερμανικής μάρκας, συνοδευόμενο από 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στο Opel Corsa (βρες εδώ τιμές, δοκιμές & συγκριτικά), που ήταν το πρώτο σε πωλήσεις μοντέλο της ελληνικής αγοράς για το 2023, το Opel Mokka (δες έδω δοκιμές και τιμές) που αποτελεί τη νεότερη πρόταση των Γερμανών στη δημοφιλή κατηγορία των μικρών SUV, το Opel Crossland που είναι το δεύτερο μικρό SUV της μάρκας ή το μεγαλύτερο Opel Grandland, το οικογενειακό SUV της φίρμας που προσφέρεται μεταξύ άλλων και σε Plug-in υβριδική έκδοση.

Η Opel αναλαμβάνει πλήρως όλη τη διαδικασία της απόσυρσης

Επιπρόσθετα, σημαντικό για τους ενδιαφερόμενους είναι ότι το προσωπικό της εταιρείας αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου τη διαχείριση της διαδικασίας απόσυρσης ή ανταλλαγής του παλαιού οχήματος, απλουστεύοντας έτσι και διευκολύνοντας ακόμα περισσότερο τη διαδικασία. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια επίσκεψη σε οποιαδήποτε έκθεση της Opel.

Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα «Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel» παρέχονται στο Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Opel καθώς και στο site της ελληνικής αντιπροσωπείας.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda