Πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ είναι η αξία του Max Verstappen, σύμφωνα με την ομάδα του.

Πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ είναι η αξία του Max Verstappen, σύμφωνα με την ομάδα του.

Πάνω από 100 εκ. ευρώ αξίζει ο Verstappen

2.476 Επισκέψεις στο άρθρο (18/7/2017)

Πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ είναι η αξία του Max Verstappen, σύμφωνα με τον επικεφαλής της ομάδας της F1, της Red Bull Racing, Helmut Marko.

Σε δηλώσεις του ο 74χρονος Αυστριακός δήλωσε πως δεν πρόκειται να αποδεσμεύσει τον Ολλανδό οδηγό, ακόμα και αν φέρει πρόταση 100 εκατομμυρίων ευρώ, καθώς ο 19χρονος δεσμεύεται με συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια, χωρίς να έχει συμπεριλήφθη ρήτρα αποδέσμευσης έναντι κάποιο τιμήματος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Από τη μεριά του σχολιάζοντας αυτές τις δηλώσεις ο Verstappen επιστράτευσε το χιούμορ του και τόνισε: «100 εκατομμύρια; Φοβερό είμαι πιο ακριβώς από έναν ποδοσφαιριστή» και συνέχισε λέγοντας «Είναι πάντα πολύ θετικό όταν κάποιος σε εκτιμά, έναντι τέτοιου ποσού».
 
Στη συνέχεια ο νεαρός απάντησε και στις φήμες που τον θέλουν να είναι δυσαρεστημένος από την φετινή πορεία της ομάδας του και να εξετάζει το ενδεχόμενο να βρεθεί σε άλλη ομάδα με το όνομα της Ferrari  να έχει ακουστεί έντονα, λέγοντας «Δεν μιλάω για το τι συμβαίνει. Αυτή τη στιγμή έχω μια σύμβαση με την Red Bull και βλέπουμε».
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως θέση πήρε και ο αρχηγός της Red Bull Racing, Christian Horner, αναφέροντας πως τόσο ο Verstappen όσο και ο Daniel Ricciardo, δεν παραχωρούνται για οποιοδήποτε ποσό.    

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
citroen