Στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου η Πάτρα θα φιλοξενήσει για έκτη συνεχόμενη χρονιά το Διεθνές Σιρκουί Καρτ/ Patras International Circuit for Kart, (PICK).

Στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου η Πάτρα θα φιλοξενήσει για έκτη συνεχόμενη χρονιά το Διεθνές Σιρκουί Καρτ/ Patras International Circuit for Kart, (PICK).

Patras International Circuit for Kart

1.579 Επισκέψεις στο άρθρο (12/7/2014)

«Κόκκινο» αναμένεται να χτυπήσουν η ταχύτητα, η δράση και η αδρεναλίνη στην Πάτρα το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Σεπτεμβρίου, οπότε και η πόλη θα φιλοξενήσει για έκτη συνεχόμενη χρονιά το Διεθνές Σιρκουί Καρτ/ Patras International Circuit for Kart, (PICK).

Οι προετοιμασίες για μια από τις κορυφαίες διοργανώσεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού έχουν ξεκινήσει και την ερχόμενη Τρίτη 15 Ιουλίου (19.30) στην ισόγεια αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαΐας (Μιχαλακοπούλου 58) τα μέλη της Οργανωτικής επιτροπής του 6ου PICK αλλά και οι φορείς της πόλης θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου για να παρουσιάσουν τον στρατηγικό σχεδιασμό που έχει ήδη εκπονηθεί.Κύριο μέλημα της Οργανωτικής επιτροπής είναι η αναβάθμιση του θεσμού αλλά και το θέαμα υψηλού επιπέδου. Aλλωστε πρόκειται για μια διοργάνωση η οποία εκτός από αθλητικό ενδιαφέρον έχει προσλάβει και αναπτυξιακά χαρακτηριστικά, μαγνητίζοντας τα βλέμματα σε παγκόσμιο επίπεδο.Το Διεθνές Σιρκουί τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει ότι μπορείνα δώσει στην Πάτρα, την Αχαΐα και σε ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα τουριστική «ανάσα», αποτελώντας αφορμή για την επίσκεψη φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού κι όχι μόνο.Περισσότερες πληροφορίες στο site του PICK www.pickpatras.gr

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
skoda