3 φωτογραφίες »

«Πειραματικό» Polestar 2 με 476 ίππους στο Goodwood

1.940 Επισκέψεις στο άρθρο (8/7/2021)

Με ένα «πειραγμένο» Polestar 2 συμμετέχει η Polestar στο Goodwood Festival of Speed του 2021, θέλοντας πιθανότατα να τσεκάρει βελτιώσεις που ενδέχεται αργότερα να περάσουν και στο μοντέλο παραγωγής.

Το Goodwood Festival of Speed ​​του 2021 ξεκινάει και ένα από τα μοντέλα που έχει ως πρόθεσή του να πραγματοποιήσει γρηγορότερα από τα υπόλοιπα τη διάσημη βρετανική ανάβαση είναι ένα πειραματικό Polestar 2. Το εν λόγω μοντέλο είναι εξοπλισμένο με δύο ηλεκτρικά μοτέρ, ωστόσο έχει υποστεί αναβάθμιση ισχύος η οποία πλέον ορίζεται στους 476 ίππους, δηλαδή κατά 68 άλογα πιο ισχυρό από το μοντέλο παραγωγής.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Από κει και πέρα η απόσταση μεταξύ των τροχών έχει αυξηθεί κατά 10 χιλιοστά, ενώ εκτεταμένες είναι οι καμάρες των τροχών, τόσο λόγω του μεγαλύτερου πλάτους όσο και ενός ευρύτερου σετ τροχών 21 ιντσών. Εξαπίστονες δαγκάνες φρένων χρησιμοποιούνται μπροστά, ενώ η απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος έχει μειωθεί κατά 25 χιλιοστά, χάρη στα πιο σκληρά ελατήρια. Αλλαγές έχουν συμβεί και στο σύστημα ανάρτησης. Τα μπροστινά ελατήρια είναι 80 τοις εκατό πιο άκαμπτα σε σχέση με αυτά του στάνταρ μοντέλου, ενώ τα πίσω 40%. Από κει και πέρα νέοι εμπρός και πίσω προφυλακτήρες προσφέρουν μια ελαφρώς διαφορετική εμφάνιση.
 
Η Polestar επισημαίνει πως το συγκεκριμένο μοντέλο δημιουργήθηκε μόνο για τις ανάγκες του Goodwood Festival of Speed. Ωστόσο είναι πιθανό η μάρκα να βλέπει το γεγονός ως μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοκιμάσει παράλληλά νέα χαρακτηριστικά, κάποια από τα οποία μπορεί αργότερα να ενσωματώσει είτε στο μοντέλο παραγωγής, είτε σε νέα πρότζεκτ που ετοιμάζει.
 
Το 2021 Goodwood Festival of Speed ​​ξεκινά σήμερα 8 Ιουλίου και θα διαρκέσει έως τις 11 Ιουλίου.  

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

DEH PASXA
test center