Η Scuderia έχει καταθέσει στον Φέτελ επίσημη πρόταση ύψους 120 εκατομμυρίων ευρώ για τρία χρόνια.

Η Scuderia έχει καταθέσει στον Φέτελ επίσημη πρόταση ύψους 120 εκατομμυρίων ευρώ για τρία χρόνια.

Πρόταση στον Φέτελ από τη Ferrari

2.453 Επισκέψεις στο άρθρο (21/7/2017)

Την είδηση πως η Ferrari κατέθεσε επίσημη πρόταση για νέο συμβόλαιο στο Σεμπάστιαν Φέτελ αναφέρουν διεθνή μέσα.

Μπορεί η Ferrari αλλά και ο Σεμπάστιαν Φέτελ να έχουν στραμμένη την προσοχή τους στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, ωστόσο το θέμα με την παραμονή ή όχι του Γερμανού οδηγού στην ιταλική ομάδα, είναι κάτι το οποίο ενδιαφέρει και τις δύο πλευρές.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Σε δηλώσεις του κατά το παρελθόν ο Γερμανός οδηγός είχε υποστηρίξει πως μέσα στην περίοδο του καλοκαιριού, όπου και θα σταματήσει για λίγο διάστημα η αγωνιστική δράση στην Formula 1, θα είναι το κατάλληλο σημείο για να γίνουν οι απαιτούμενες συζητήσεις των δύο πλευρών, ωστόσο διεθνή μέσα αναφέρουν πως η πρώτη επαφή έχει ήδη γίνει προχωρώντας μάλιστα και σε λεπτομέρειες.
 
Συγκεκριμένα αναφέρουν πως η Scuderia έχει καταθέσει στον Φέτελ επίσημη πρόταση ύψους 120 εκατομμυρίων ευρώ για τρία χρόνια, που σημαίνει πως αν την αποδεχτεί ο τέσσερις φορές πρωταθλητής θα αμείβεται με 40 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως  στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος και για τους ομόσταυλο του Γερμανού στην Ferrari, τον Κίμι Ραϊκόνεν ο οποίος λέγεται να έχει δεχτεί και εκείνος πρόταση για επέκταση της συνεργασία τους για ένα χρόνο  με απολαβές 5 εκατομμυρίων ευρώ και αναμένεται η απάντησή του.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
OPEL