SEAT: Έρχονται ανανεώσεις για τα Ibiza, Arona, Leon και Ateca

5.643 Επισκέψεις στο άρθρο (21/3/2024)
Τα SEAT Ibiza και Arona στο δεύτερο facelift τους.
2 Φωτογραφίες »

Τα SEAT Ibiza και Arona στο δεύτερο facelift τους.

- Ενισχύονται με εξηλεκτρισμένες εκδόσεις κινητήρων
- Έρχεται δεύτερο facelift για τα Ibiza και Arona το 2025
- Στα σκαριά ένα facelift για το Leon και το Ateca, τέλος το Tarraco

Ενισχύονται με εξηλεκτρισμένες εκδόσεις κινητήρων

Ο διευθύνων σύμβουλος της SEAT, κ. Wayne Griffiths ανακοίνωσε πως τα Ibiza, Arona, Leon και Ateca πρόκειται να λάβουν ανανεωμένες εκδόσεις μέσα στα επόμενα έτη. Η ισπανική εταιρεία θα επικεντρωθεί στο να προσφέρει οικονομικούς και εξηλεκτρισμένους κινητήρες εσωτερικής καύσης μέχρι να χαμηλώσει το κόστος ανάπτυξης και παραγωγής των ηλεκτρικών. 

Έρχεται δεύτερο facelift για τα Ibiza και Arona το 2025

Η SEAT μάλιστα έδειξε μια προεπισκόπηση του δεύτερου κατά σειρά facelift που θα λάβουν τα Ibiza και Arona, τα οποία πρόκειται να φτάσουν στα τέλη του 2025. Τα δύο μοντέλα θα επωφεληθούν από οπτικές αναβαθμίσεις, όπως αιχμηρότερα LED φωτιστικά σώματα και επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες. Η τρέχουσα γενιά του Ibiza έκανε το ντεμπούτο της το 2017 μαζί με το Arona, με τα δύο μοντέλα να λαμβάνουν το πρώτο τους facelift το 2021. Δεν είναι σαφές ακόμη αν το δεύτερο facelift θα φέρει μαζί του τους νέους εξηλεκτρισμένους κινητήρες με τους οποίους προσφέρονται άλλα μοντέλα του VW Group. 


Τα SEAT Ibiza και Arona στο δεύτερο facelift τους.
2 Φωτογραφίες »

Τα SEAT Ibiza και Arona στο δεύτερο facelift τους.

Στα σκαριά ένα facelift για το Leon και το Ateca, τέλος το Tarraco

Η SEAT επιβεβαίωσε ότι το Leon θα λάβει επίσης ανανεωμένη έκδοση "τους επόμενους μήνες" που θα επωφελείται από διάφορες τεχνολογικές βελτιώσεις, όπως καινούριο σύστημα infotainment με μεγαλύτερη οθόνη και προβολείς LED Matrix, αντικατοπτρίζοντας τις αναβαθμίσεις που εισήγαγε το VW Golf. Το ίδιο ισχύει και για τη γκάμα των κινητήριων συνόλων, η οποία θα ανανεωθεί με την προσθήκη ενός νέου Plug-in υβριδικού συστήματος που θα διαθέτει μεγαλύτερη μπαταρία.

Το Ateca, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του το 2016 και ανανεώθηκε για πρώτη φορά το 2020, θα ανανεωθεί επίσης για δεύτερη φορά. Τέλος, το Tarraco που έκανε το ντεμπούτο του το 2018, επειδή δεν αναφέρθηκε στην παρουσίαση, είναι πολύ πιθανό να αποσυρθεί από τη γκάμα.

FORD E-TRANSIT
NISSAN