Αν ισχύουν όσα αναμεταδίδονται, τον προσεχή Οκτώβριο στο Παρίσι θα δούμε το πρωτότυπο SEAT Ateca CUPRA (ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα) και αν όλα πάνε καλά θα δούμε και στους δρόμους το «καυτό» SUV των

Αν ισχύουν όσα αναμεταδίδονται, τον προσεχή Οκτώβριο στο Παρίσι θα δούμε το πρωτότυπο SEAT Ateca CUPRA (ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα) και αν όλα πάνε καλά θα δούμε και στους δρόμους το «καυτό» SUV των 300 ίππων.

Scoop: SEAT Ateca Cupra

3.713 Επισκέψεις στο άρθρο (26/8/2016)

Οι Ισπανοί φαίνεται πως θα «κόψουν κίνηση» στην έκθεση Παρισιού με ένα πρωτότυπο SEAT Ateca CUPRA, ώστε να προχωρήσουν στην έκδοση παραγωγής του. Δείτε τις τελευταίες πληροφορίες που καταφθάνουν για το «καυτό» SUV των 300 ίππων.

Σε 36 ημέρες ακριβώς (1-16 Οκτωβρίου), φαίνεται πως θα δούμε στην έκθεση Παρισιού την πρωτότυπη εκδοχή του SEAT Ateca CUPRA και αν ισχύουν τα όσα δημοσιεύονται στον βρετανικό Τύπο, θα έχει ισχύ 300 ίππων.
Με αυτή τους την κίνηση οι Ισπανοί, θέλουν να παίξουν στην κατηγορία δίχως αντιπάλους. Επειδή, όμως, δεν είναι όλα τα στελέχη της SEAT πεπεισμένα ότι το αγοραστικό κοινό θέλει μια σπορ έκδοση ενός SUV, για αυτό θα βολιδοσκοπήσουν τις αντιδράσεις του κόσμου, μέσω της πρωτότυπης έκδοσης του μοντέλου στην έκθεση του Παρισιού.
Κάτω από το καπό του το «καυτό» Ateca αναμένεται να υπάρχει μια εξελιγμένη έκδοση του 2.0 TSI των 290 ίππων που φέρει το Leon Cupra. Λέγεται πως η ισχύς τους θα φτάνει στα 300 άλογα, όσα δηλαδή βγάζει στοVW Golf R. Το τελευταίο είναι επίσης 4κίνητο, έχει ροπή 380 Nm και θέλει λιγότερο από 5 δλ. για το 0-100. Το ισπανικό SUV, λόγω αυξημένου βάρους, αναμένεται να θέλει λίγο παραπάνω για την ίδια δοκιμασία, περίπου 6 δλ., αν ισχύουν οι τελευταίες πληροφορίες.
Όπως βλέπετε και στην ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα των ανεξάρτητων σχεδιαστών της X-Tomi Design, η CUPRA έκδοση του πρώτου SUV της SEAT αναμένεται να έχει πιο «επιθετική» εμφάνιση, με διαφορετικής σχεδίασης προφυλακτήρες και μάσκα. Τα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω είναι LED, οι τροχοί φυσικά έχουν μεγαλώσει, η εξάτμιση είναι σπορ, ενώ το παρόν δίνουν και τα αεροδυναμικά βοηθήματα. Νέα σκληρότερη ανάρτηση της CUPRA θα μειώσει την απόσταση του οχήματος από το έδαφος, ενώ ενισχυμένα θα είναι και τα φρένα.
Στο εσωτερικό, αναμένουμε μπάκετ καθίσματα, flat bottom τιμόνι, αλουμινένια πεντάλ και διάφορες κόκκινες και CUPRA «πινελιές». Το παρόν φυσικά θα δώσει και η τεχνολογία SEAT Profile, μέσω της οποίας και αφού πατήσετε το σχετικό κουμπί, ενεργοποιείται η λειτουργία CUPRA για αμεσότερη απόκριση του γκαζιού και περισσότερο βάρος στο τιμόνι. Οι Βρετανοί, τέλος, κάνουν λόγο ακόμα και για την τιμή του SEAT Ateca CUPRA, τιμολογώντας το στις 35.000 λίρες (περίπου 45.500 ευρώ).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
OPEL