Σε 4-5 χρόνια η Lotus θα διαθέτει στη γκάμα της ένα SUV μοντέλο. Στην εικόνα βλέπουμε το Lotus APX Concept.

Σε 4-5 χρόνια η Lotus θα διαθέτει στη γκάμα της ένα SUV μοντέλο. Στην εικόνα βλέπουμε το Lotus APX Concept.

Σε 4-5 χρόνια το Lotus SUV

2.739 Επισκέψεις στο άρθρο (19/1/2017)

Ένας ένας οι κατασκευαστές πολυτελών και σπορ εξωτικών μοντέλων, υποκύπτουν στη «γοητεία» των SUV, ετοιμάζοντας τις δικές τους προτάσεις. Εξαίρεση δε θα μπορούσε να αποτελέσει η Lotus. Δείτε τι «μαγειρεύουν» οι Βρετανοί…

Το επιτελείο της Lotus επεξεργάζεται το ενδεχόμενο ενός SUV εδώ και κάμποσα χρόνια, αλλά από ότι φαίνεται η βρετανική εταιρεία κάνει το πρώτο βήμα για να το κάνει πραγματικότητα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Το εν λόγω μοντέλο θα ανταγωνιστεί μοντέλα όπως τα BMW X3, Audi Q5, Mercedes-Benz GLC και Porsche Macan. Ωστόσο, μην περιμένετε να δείτε το SUV της Lotus μέσα στην τρέχουσα δεκαετία.
 
Ο επικεφαλής της Lotus, Jean-Marc Gales, δήλωσε πως το μοντέλο είναι «4 ή 5 χρόνια μακριά». Συνέχισε λέγοντας πως «θα ήταν μια ωραία προσθήκη στη γκάμα μας», ενώ δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη τονίζοντας πως «κανένας δεν φτιάχνει ένα ελαφρύ SUV με καλό χειρισμό». 
  
Λέγεται πως έχει ξεκινήσει ήδη η δουλειά πάνω στο πρώτο SUV της Lotus, αλλά η σχεδίασή του δεν έχει αποφασιστεί ακόμα. Επιπλέον, δεν έχουν πέσει ακόμα οι υπογραφές για να πάρει το ΟΚ για την παραγωγή.
 
Μόλις παρθούν οι αποφάσεις, το SUV θα φτιαχτεί σε συνεργασία με τους Κινέζους εταίρους της εταιρείας, την Goldstar Heavy Industrial. Η κατασκευή θα γίνεται σε νέο εργοστάσιο στο Guangzhou, σε ένα πρότζεκτ ύψους 1,5 δις δολαρίων που υπέγραψαν οι Goldstar, Proton και Group Lotus.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD E-TRANSIT
OPEL