Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το τροχαίο του Κούγια
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το τροχαίο του Κούγια

5.665 Επισκέψεις στο άρθρο (11/11/2021)

Την βοήθεια των διασωστών χρειάστηκε ο Αλέξης Κούγιας για να βγει από το αυτοκίνητο. Ο γνωστός ποινικολόγος γλύτωσε με κατάγματα στο αριστερό χέρι και χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση.

Σοκάρουν οι φωτογραφίες που ήρθαν στο φως από το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ο Αλέξης Κούγιας προχθές το βράδυ, στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος του Βελεστίνου, όταν είδε μπροστά του δύο φορτηγά που είχαν κλείσει την Εθνική Οδό. Η σφοδρότητα της σύγκρουσης είναι ξεκάθαρο πως ήταν εξαιρετικά μεγάλη. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Έχει πολτοποιηθεί η πλευρά του συνοδηγού

Ο γνωστός ποινικολόγος δήλωσε: «Με αγαπάει ο Θεός, γιατί έχω βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους στην ζωή μου. Το είδα στα 30 μέτρα, δεν πάτησα καν φρένο, έκανα μόνο έναν ελιγμό και από αυτό σώθηκα. Υπήρχε ένα κενό ενός μέτρου στο διάζωμα και εκεί πήγε το αυτοκίνητο, η θέση του οδηγού, ενώ η πλευρά του συνοδηγού έχει συνθλιβεί. Αν υπήρχε συνοδηγός θα είχε πολτοποιηθεί». Ο Αλέξης Κούγιας τόνισε επίσης ότι «με έσωσε ότι το διαχωριστικό είναι στρογγυλό στο κάτω μέρος και στενεύει όσο ανεβαίνει, είχε μικρή κλίση και έτσι το αυτοκίνητο ανέβηκε πάνω στο διάζωμα και σώθηκα».

Οι διασώστες τον έβγαλαν από το αυτοκίνητο 

«Το μόνο που σκέφθηκα ήταν τα παιδιά μου!» είπε ο γνωστός ποινικολόγος, αναφέροντας πως «σε ελάχιστο χρόνο ήρθαν οι αστυνομικοί και αμέσως ήρθαν και διασώστες, γιατί δεν μπορούσα να βγω από το αυτοκίνητο», προσθέτοντας πως «αν δεν ήμουν καλός οδηγός, θα είχα κολλήσει από πίσω από το φορτηγό, αν δεν είχα κάνει τον ελιγμό...».

Γλύτωσε με κατάγματα

O γνωστός ποινικολόγος γλύτωσε μόνο με κατάγματα στο αριστερό χέρι αλλά χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση. 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

test center
fiat