Δείτε τι δήλωσε ο Lewis Hamilton για το GP Ισπανίας καθώς και τις αποκαλύψεις για το πότε σκοπεύει να αποσυρθεί.

Δείτε τι δήλωσε ο Lewis Hamilton για το GP Ισπανίας καθώς και τις αποκαλύψεις για το πότε σκοπεύει να αποσυρθεί.

Σπάει τη σιωπή του ο Hamilton

2.538 Επισκέψεις στο άρθρο (15/7/2016)

Όλη την αλήθεια είπε ο 3 φορές πρωταθλητής F1 για όσα βίωσε μετά το τρακάρισμα με τον ομόσταβλό του Nico Rosberg. Παράλληλα αποκάλυψε και το πότε σκοπεύει να αποσυρθεί. Δείτε τις δηλώσεις του.

Ο Hamilton σε δηλώσεις του παραδέχτηκε πως το περιστατικό με τον teammate του στο GP Ισπανίας ήταν ένα σημαντικό πλήγμα στην ψυχολογία του, από το οποίο όμως κατάφερε να επανέλθει. 
Μίλησε επίσης για το πόσο θετικά έχει επηρεαστεί η συμπεριφορά του απέναντι σε τέτοια ζητήματα με την πάροδο των ετών, καθώς παλιότερα θα του ήταν πιο δύσκολο να συνέλθει. Χαρακτηριστικά είπε πως παλιότερα θα βρισκόταν σε ένα «σκοτεινό μέρος», ενώ αποκάλυψε πως όταν ήταν νεαρός αν είχε ένα κακό αγώνα, ήταν πολύ σκληρός με τον εαυτό του, κάτι που τον επηρέαζε αρνητικά.
Σε ότι αφορά το GP Ισπανίας ο Hamilton είπε «Ας δούμε τι έγινε στη Βαρκελώνη. Ήταν ένα τεράστιο πλήγμα για μένα και υπάρχουν πράγματα που δεν θα μάθετε μέχρι να αποσυρθώ από την ενεργό δράση και να σας πω το τι βίωσα. Την επόμενη μέρα πήγα για τρέξιμο και σκεφτόμουν πολλά τρελά πράγματα».
Τέλος, ο Βρετανός οδηγός αποκάλυψε παράλληλα και το πλάνο του για το πότε θα αποσυρθεί, με τα λεγόμενα του να οδηγούν στις αρχές της δεκαετίας του 2020, χωρίς ωστόσο να δίνει συγκεκριμένο χρόνο ζωής στην καριέρα του στην Formula 1. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
OPEL