Σε δημοπρασία του οίκου Mecum, θα διατεθεί ένα σπάνιο αγωνιστικό μοντέλο της Porsche, εκτιμώμενης αξίας 1,6 εκατομμυρίων ευρώ.

Το μοντέλο Porsche 911 GT2 Evo, προοριζόταν για αγωνιστική χρήση.

Οι συλλέκτες θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν την κορυφαία αερόψυκτη 911.

Στο πλαίσιο της δημοπράτησής της, η συλλεκτική Porsche, έχει ανανεωθεί και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Το συγκεκριμένο μοντέλο ήταν πισωκίνητο, ώστε να εξοικονομηθεί βάρος, σε σχέση με τον τετρακίνητο προκάτοχό του.

Στην εξωτερική εμφάνιση της Porsche 911 GT2 Evo, ξεχωρίζει η τεράστια αεροτομή της.

Στο «σφυρί» σπάνια Porche

3.306 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/10/2016

Μία μοναδική ευκαιρία για του συλλέκτες αυτοκινήτων, αναμένεται να προσφέρει δημοπρασία στις ΗΠΑ, καθώς θα τους δώσει τη δυνατότητα να αποκτήσουν ένα σπάνιο μοντέλο της Porsche.

 
Στις αρχές Νοεμβρίου, αναμένεται να γίνει «μάχη» μεταξύ συλλεκτών για την απόκτηση μιας «αγνής» Porsche 911. Πρόκειται για την Porsche 911 GT2 Evo, μία σπάνια έκδοση της εταιρείας, που είχε κατασκευαστεί στα μέσα της δεκαετίας του '90 για να ομολογκαριστεί και αποτελεί ένα από τα μόλις 11 μέλη της συγκεκριμένης ομάδας.

Στα χαρακτηριστικά της, ξεχωρίζουν τα διπλά turbo του αερόψυκτου, 6κύλινδρου boxer κινητήρα, 3,6 λίτρων, η «επιθετική» εξωτερική εμφάνισή της, η πισωκίνηση που αντικατέστησε την τετρακίνηση των προηγούμενων μοντέλων της κατηγορίας, ώστε να εξοικονομηθεί βάρος, αλλά και η τεράστια αεροτομή που τοποθετήθηκε, καθώς προοριζόταν για αγωνιστική χρήση.
   
Η εν λόγω GT2 Evo λέγεται ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση και με μόλις 7.000 χιλιόμετρα στο οδόμετρό της μέχρι τώρα, αφού έχει αλλάξει ελάχιστους ιδιοκτήτες μέχρι σήμερα.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως θα βγει σε δημοπρασία του οίκου Mecum, στο Ντάλας των Η.Π.Α., μεταξύ 2 και 5 Νοεμβρίου, με την αξία της να υπολογίζεται κοντά στα 1,6 εκατομμύρια ευρώ. Εσείς θα δίνατε τόσα χρήματα για να αποκτήσετε κάτι τόσο μοναδικό; 
 

Tags: PORSCHE