Μέσω του παρακάτω βίντεο παίρνουμε μια πρόγευση του Vision E, που θα αποτελέσει τον προπομπό του Kodiaq Coupe.

Μέσω του παρακάτω βίντεο παίρνουμε μια πρόγευση του Vision E, που θα αποτελέσει τον προπομπό του Kodiaq Coupe.

Teaser: Kodiaq Coupe

3.851 Επισκέψεις στο άρθρο (23/3/2017)

H Skoda ετοιμάζει το πρωτότυπο Vision E, το οποίο θα αποτελέσει τον προπομπό του Kodiaq Coupe που θα βάλει (και) τους Τσέχους στον κόσμο των SUV με coupe αισθητική…

Μέσα σε ένα βίντεο και ένα δελτίο τύπου που μιλάνε για τη σχεδιαστική γλώσσα της Skoda κρύβεται ένα μυστικό, που δεν είναι άλλο από το Vision E, το τέταρτο σχετικό πρωτότυπο των Τσέχων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Το πρώτο ήταν το Vision D του 2011, ο προάγγελος δηλαδή των Rapid και Octavia, ενώ ακολούθησε το 2014 το Vision C σηματοδοτώντας τον ερχομό του νέου Superb. Πέρσι παρουσιάστηκε το Vision S που οδήγησε στο Kodiaq και φέτος περιμένουμε το Vision E, που κατά τα φαινόμενα θα αποτελέσει τον προπομπό του Kodiaq Coupe, το οποίο ξέρουμε μέσω διαρροής πως θα πωλείται στην Κίνα ως το 2019.
  
Με τη λογική πως η coupe αισθητικής έκδοση του Kodiaq θα πωλείται (το λιγότερο) στην αγορά της Κίνας, θα είχε νόημα το Vision E να παρουσιαστεί τον επόμενο μήνα στην έκθεση της Σαγκάης. Εν τω μεταξύ περιμένουμε έναν σχετικό καταιγισμό από προωθητικές κινήσεις που ανοίγουν την όρεξη.
 
Σε ό,τι αφορά στο σημερινό teaser, βλέπουμε πως το concept έχει πιο κυρτή οροφή σε σχέση με το Kodiaq. Τα φωτιστικά σώματα δείχνουν σαν μια μείξη των αντίστοιχων των Kodiaq και Superb, ενώ πιο κοντός πρέπει να είναι ο πίσω πρόβολος. Τέλος, το «Ε» του πράγματος μας δημιουργεί «ηλεκτρικούς» συνειρμούς για το πρωτότυπο μοντέλων των Τσέχων. Υπομονή, στην έκθεση Auto Shanghai Expo 2017 όλα θα ξεκαθαρίσουν…

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center