Έφτασε το τέλος του Infiniti QX70 με τη μορφή τουλάχιστον που το ξέρουμε, καθώς η εταιρεία λέγεται πως προγραμματίζει τη νέα εκδοχή του οχήματος με βάση το Nissan Murano, ένα μοντέλο που αναμένεται το

Έφτασε το τέλος του Infiniti QX70 με τη μορφή τουλάχιστον που το ξέρουμε, καθώς η εταιρεία λέγεται πως προγραμματίζει τη νέα εκδοχή του οχήματος με βάση το Nissan Murano, ένα μοντέλο που αναμένεται το 2021 ή το 2022.

Τέλος το Infiniti QX70

2.391 Επισκέψεις στο άρθρο (24/7/2017)

Τέλος εποχής για το γερασμένο Infiniti QX70, με την εταιρεία να προγραμματίζει την αντικατάστασή του σε 4-5 χρόνια με ένα νέο μοντέλο με βάση το Nissan Murano. Μέχρι τότε, όλα τα λεφτά στο QX50…

Εκπρόσωπος τύπου της Infiniti ανακοίνωσε πως δεν θα υπάρξει Μodel Υear 2018 έκδοση του QX70. Η εταιρεία θα επικεντρώσει όλες τις προσπάθειές της γύρω από το μικρότερο crossover της, το QX50, η νέα εκδοχή του οποίου θα λανσαριστεί του χρόνου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Η παύση της παραγωγής του QX70 αποτέλεσε έκπληξη σε έναν βαθμό, ειδικά από τη στιγμή που η εταιρεία παρουσίασε στην περασμένη έκθεση της Ν. Υόρκης την ακόμα πιο premium εκδοχή του crossover, το QX70 Limited.
  
Από την άλλη, η μορφή του QX70 παρέμεινε σχεδόν απαράλλαχτη από το 2009 και πλέον δε βρίσκεται σε συμφωνία με την υπόλοιπη γκάμα της φίρμας, ειδικά αν συγκριθεί με τα δύο πρωτότυπα QX50 Concept και QX80 Monograph Concept.
 
Όπως και να έχει, έφτασε το τέλος του Infiniti QX70 με τη μορφή τουλάχιστον που το ξέρουμε, καθώς η εταιρεία λέγεται πως προγραμματίζει τη νέα εκδοχή του οχήματος με βάση το Nissan Murano, ένα μοντέλο που αναμένεται το 2021 ή το 2022.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

AUTOFIT PASXA
4green