Τι θα γίνει άραγε με το Opel GT Concept;

Τι θα γίνει άραγε με το Opel GT Concept;

Θα βγει στην παραγωγή;

5.676 Επισκέψεις στο άρθρο (19/2/2017)

Κλίμα αβεβαιότητας επικρατεί στην Opel σχετικά με το αν το εντυπωσιακό GT Concept που παρουσιάστηκε τον Μάρτιο, θα βγει και σε έκδοση παραγωγής.

Τον Μάρτιο, στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, η Opel παρουσίασε το επιβλητικό GT Concept, το οποίο είχε πολύ καλή απόδοχή από τους επισκέπτες και τον ειδικό τύπο. Ωστόσο, τότε η Opel είχε κάνει λόγο για «αυτοκίνητο-άσκηση» και δεν είχε αναφερθεί καν σε πιθανότητα παραγωγής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Ωστόσο, η Opel παραμένει ακόμα αναποφάσιστη, σχετικά με την πιθανότητα να δρομολογήσει το μοντέλο για παραγωγή, καθώς είναι μια πολύ καλή στιγμή να ανακοινωθεί κάτι τέτοιο, προτού ο «θόρυβος» γύρω από το concept μοντέλο κοπάσει.
 

Η Opel θεωρεί ότι έχει ακόμη 2 χρόνια να λάβει την απόφασή της, προτού τελειώσει «ο χρόνος» για το πρωτότυπο μοντέλο. Ωστόσο, το βασικό ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί είναι να βρεθεί η κατάλληλη πλατφόρμα, η οποία θα υποστηρίξει την πίσω κίνηση, στοιχείο-κλειδί για το GT.

O Karl-Thomas Neumann, δοευθύνων σύμβουλος της Opel, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι ένα αυτοκίνητο που το αγαπούμε όλοι στην εταιρεία και το αγαπά και το κοινό, οπότε πραγματικά θέλουμε να το φτιάξουμε»

«Η πλατφόρμα είναι μια επιπλοκή. Μπορείς να δανειστείς κομμάτια και ανταλλακτικά αλλά είναι θέμα κόστους. Αν πρέπει να κάνεις πολύ μηχανική σε μια πλατφόρμα, δεν προχωράς»

Πληροφορίες θέλουν την Opel να συνεργάζεται με κάποια άλλη εταιρεία, αν τελικά δρομολογηθεί το μοντέλο, ωστόσο αυτό είναι κάτι που ο Neumann δεν σχολίασε.  
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

AUTOFIT PASXA
skoda