Το 2025 θα κάνει το ντεμπούτο της η πρώτη Mercedes-Mythos

Το 2025 θα κάνει το ντεμπούτο της η πρώτη Mercedes-Mythos

2.368 Επισκέψεις στο άρθρο (23/2/2024)

- Οι Mercedes-Mythos θα είναι πιο πολυτελείς από τις Maybach.
- Πρώτη Mythos η SL Speedster.
- Οι Mercedes-Mythos θα ανταγωνίζονται τις Ferrari, McLaren και Aston Martin.

Έξτρα πολυτέλεια στις Mercedes-Mythos

Το 2025 αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα της η πρώτη Mercedes που θα ενταχθεί στη νέα υπερπολυτελή σειρά της μάρκας, η οποία θα έχει το όνομα Mythos. Το παρθενικό μοντέλο της νέας οικογένειας θα είναι μία SL Speedster και φυσικά αναμένεται να είναι ακόμα πιο... luxury από τα μοντέλα Maybach.

Το 2025 θα ντεμπουτάρει το πρώτο μοντέλο

Πιάνοντας την ιστορία από την αρχή, περίπου στα μέσα του 2022 η Mercedes δημοσιεύοντας μία teaser εικόνα, ανακοίνωσε για πρώτη φορά τα σχέδιά της για μία νέα μάρκα υπερπολυτελών μοντέλων, που θα έχει την ονομασία, Mythos. Από τότε δεν υπήρξαν νεότερα για τις Mercedes- Mythos, έως και σήμερα. Σε έγγραφο σχετικά με τα οικονομικά αποτελέσματα για το 2023, η Mercedes χρησιμοποίησε την ίδια εικόνα teaser για να ανακοινώσει ότι το πρώτο μοντέλο θα κυκλοφορήσει το 2025.

Πρώτη Mythos η SL Speedster

Στην εικόνα κάνει την εμφάνισή της μία SL Speedster, που θα είναι και το πρώτο μοντέλο της οικογένειας Mythos. Η τελευταία γενιά του roadster πωλείται αυστηρά ως AMG, αλλά μια έκδοση Maybach είναι επίσης στα σκαριά. Αυτό σημαίνει ότι το μελλοντικό μοντέλο με την επωνυμία Mythos θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό και φυσικά πιο πολυτελές.

Οι Mercedes-Mythos θα ανταγωνίζονται τις Ferrari, McLaren και Aston Martin

Αξίζει να σημειωθεί πως τα αυτοκίνητα που θα υπαχθούν στην σειρά Mythos θα είναι περιορισμένης παραγωγής και αυτοί που θα μπορούν να τα αποκτήσουν θα είναι οι πιο αφοσιωμένοι λάτρεις και συλλέκτες της Mercedes-Benz. Σκοπός της Mercedes είναι μέσω των μοντέλων Mythos να έρθει απέναντι σε μάρκες όπως οι Bentley και Aston Martin, αλλά και Ferrari και McLaren.

test center
KIA