Το σχέδιο αυτό προέρχεται από τον Rain Prisk και δημοσιεύτηκε στο Facebook, προσφέροντας ίσως την πιο περίεργη εργασία που έχουμε δει.

Το Ford Focus RS σε ρόλο off-road «κτήνους»

2.898 Επισκέψεις στο άρθρο (14/1/2019)

Αν θέλεις ένα off-road όχημα το οποίο να βασίζεται στο Ford Focus, τότε θα πρέπει να ρίξεις μία ματιά στην δουλειά ενός ανεξάρτητου σχεδιαστή.

Το σχέδιο αυτό προέρχεται από τον Rain Prisk και δημοσιεύτηκε στο Facebook, προσφέροντας ίσως την πιο περίεργη εργασία που έχουμε δει. Όπως φαίνεται πρόκειται για ένα Ford Focus RS, το οποίο έχει διατηρήσει αυτούσιο το αμάξωμά του, όντας τοποθετημένο σε μεγαλύτερους τροχούς προκειμένου να μεταμορφωθεί σε ένα εκτός δρόμου θηρίο έτοιμο να κινηθεί ακόμα και στις πιο δύσκολες και δύσβατες διαδρομές.
 
Τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση του ανεξάρτητου σχεδιαστή είναι πολλά, με τις απόψεις να διίστανται σχετικά με το πόσο πετυχημένο ή όχι είναι το σχέδιο, ωστόσο θα πρέπει να παραδεχτούμε πως αν και περίεργο το δέσιμο που έχει πραγματοποιήσει ο καλλιτέχνης είναι πετυχημένο.  
 
Φυσικά η Ford δεν σκοπεύει να προχωρήσει στη δημιουργία του μοντέλου, ωστόσο αν λάμβανε μία τέτοια απόφαση, ίσως να αντλούσε κάποιες ιδέες από τη δουλειά του Rain Prisk. Εσάς ποια είναι η γνώμη σας για το σχέδιο; Επιτυχημένο ή όχι;   

home pro
ETRANSIT VS ESPRINTER