Το Τoyota Land Cruiser 250 έφτασε στην αγορά της Ιαπωνίας

2.699 Επισκέψεις στο άρθρο (18/4/2024)
Το Τoyota Land Cruiser 250 έφτασε στην αγορά της Ιαπωνίας
5 Φωτογραφίες »

- Για πρώτη φορά μετά το 1990 θα κυκλοφορήσει Land Cruiser στην Ιαπωνία
- Θα κυκλοφορήσουν δύο ειδικές εκδόσεις σε 8.000 κομμάτια
- Χρωματική παλέτα έξι αποχρώσεων και νέο σετ ζαντών στις ειδικές εκδόσεις
- Επιλογές σε diesel με 204 ίππους και βενζίνη στους 163 ίππους
- Με τιμή εκκίνησης τα 31.538 ευρώ

Για πρώτη φορά μετά το 1990 θα κυκλοφορήσει Land Cruiser στην Ιαπωνία

Έκανε την πρώτη του εμφάνιση τον περασμένο Αύγουστο και οκτώ και πλέον μήνες μετά, η πέμπτη γενιά του SUV κάνει το ντεμπούτο της στις αγορές της Ιαπωνίας, αλλά με νέο όνομα. Ο λόγος για το Land Cruiser 250, το οποίο, για πρώτη φορά από το 1990, οι Ιάπωνες θα δουν το Land Cruiser να τιτλοφορείται με την αντίστοιχη ονομασία που έχει στη Δύση και όχι ως «Prado».

Θα κυκλοφορήσουν δύο ειδικές εκδόσεις σε 8.000 κομμάτια

Το Land Cruiser 250 θεωρείται το «βασικό μοντέλο» της σειράς, θέτοντας εαυτόν στο πλάι του «πολυτελούς» 300 Series αλλά και του «σπαρτιατικού» 70 Series. Επίσης, θα δούμε δύο διαφορετικές εδικές εκδόσεις (ZX/VX) που θα παραχθούν για 8.000 κομμάτια,  το οποία θα τιτλοφορούνται «First Edition». 

Χρωματική παλέτα έξι αποχρώσεων και νέο σετ ζαντών στις ειδικές εκδόσεις

Όσον αφορά τα VX και ZX First Edition, διαθέτουν ορθογώνιους και στρογγυλούς προβολείς LED αντίστοιχα. Και στα δύο έχει τοποθετηθεί νέο σετ ζαντών αλουμινίου 18 ιντσών φινιρισμένων σε μαύρο ματ χρώμα, οι οποίες τυλίγονται με ελαστικά για off-road διαδρομές εκτός δρόμου. Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει έξι αποχρώσεις και δύο εσωτερικά φινιρίσματα σε μαύρο και σκούρο καστανό. Εσωτερικά, οι πόρτες του οχήματος θα φέρουν διακριτικές πινελιές τιτανίου, δερμάτινες επενδύσεις καθώς και τις λέξεις «First Edition». .

Επιλογές σε diesel με 204 ίππους και βενζίνη στους 163 ίππους

Όπως μας ενημερώνει η φίρμα, το 250 προσφέρεται σε δύο εκδόσεις. Η πρώτη φοράει κινητήρα turbodiesel 2,8 λτ. και παρέχει ισχύ 204 ίππων και 500 Nm ροπής. Η δεύτερη έρχεται με ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα 2,7 λτ., ισχύος 163 ίππων και 246 Nm ροπής. Αμφότερα τα κινητήρια σύνολα συνδυάζονται με σύστημα τετρακίνησης με κεντρικό διαφορικό Torsen και ηλεκτρικό μπλοκέ διαφορικό.

Συνέχεια του άρθρου >>>
CORAL GAS PASXA
fiat