Το Toyota Starlet επιστρέφει ως ηλεκτρικό!

12.909 Επισκέψεις στο άρθρο (12/4/2024)
Το σχέδιο είναι ανεξάρτητο της Toyota και προέρχεται από την ιστοσελίδα Best Car.

Το σχέδιο είναι ανεξάρτητο της Toyota και προέρχεται από την ιστοσελίδα Best Car.

- Είδηση «βόμβα» από ιαπωνικά Μέσα.
- Θα κυκλοφορήσει το 2026.
- Στο πλάνο και έκδοση GR.
- Κυκλοφόρησε το πρώτο ανεπίσημο σχέδιο.

Είδηση «βόμβα» από ιαπωνικά Μέσα

Το Toyota Starlet ετοιμάζεται να επιστρέψει και θα είναι αμιγώς ηλεκτρικό. Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν Μέσα από την Ιαπωνία, τα οποία υπογραμμίζουν πως το δημοφιλές αυτοκίνητο πόλης της Toyota βρίσκεται σε διαδικασία εξέλιξης, πριν κάνει το ντεμπούτο του το 2026!

Θα κυκλοφορήσει το 2026

Συγκεκριμένα, η είδηση αυτή κάνει την εμφάνισή της στο ιαπωνικό περιοδικό Best Car, το οποίο δημοσιεύει εμπιστευτικές πληροφορίες για τα μελλοντικά σχέδια της Toyota. Σύμφωνα λοιπόν με αυτό, η Toyota έχει αποφασίσει να... αναστήσει το Starlet, με το μοντέλο να λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει το 2026. Αν και η εταιρεία δεν έχει σχολιάσει το δημοσίευμα, τον Ιούλιο του 2023, ο επικεφαλής του τμήματος επιδόσεων της Toyota παραδέχτηκε ότι ήταν «προσωπικό του όνειρο» να αναβιώσει το Starlet, με ότι και αν αυτό συνεπάγεται.

Στο πλάνο και έκδοση GR

Οι Ιάπωνες λένε πως δεν είναι γνωστό εάν το νέο Starlet θα σχεδιαστεί ως αυτοκίνητο «kei» αποκλειστικά για την Ιαπωνία ή αν θα πρόκειται για παγκόσμιο μοντέλο που πιθανότατα θα έρθει στην Ευρώπη και σε άλλες αγορές του κόσμου. Αναφέρουν όμως πως στο πλάνο της Toyota υπάρχει και η έλευση του πιο σπορ μοντέλου GR Starlet, σχεδιασμένο από το τμήμα επιδόσεων της εταιρείας, Gazoo Racing. Το τελευταίο στοιχείο ίσως και να μαρτυρά πως η ιαπωνική φίρμα υπολογίζει το Starlet ως ένα αυτοκίνητο που θα ξεφύγει των συνόρων της Ιαπωνίας και θα το δούμε και σε άλλες αγορές.

Κυκλοφόρησε το πρώτο ανεπίσημο σχέδιο

Σε κάθε περίπτωση, αν το νέο Starlet επιστρέψει θα έρθει σε αμιγώς ηλεκτρική μορφή. Αυτό αποτυπώνεται και στο ανεξάρτητο σχέδιο που δημοσίευσε το Best Car και μπορείτε να δείτε στην γκαλερί, όπου το αυτοκίνητο εμφανίζεται με κλειστή μάσκα.

Μέχρι να μάθουμε περισσότερα σχετικά με το αν θα δούμε στην πράξη το νέο Toyota Starlet, μπορείτε να ρίξετε μία ματιά στο αφιέρωμα που έκανε το autotriti.gr στις 5 γενιές του θρυλικού «παππού» του Yaris.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda