Το cockpit του Opel Mokka

2.636 Επισκέψεις στο άρθρο (3/6/2020)

H Οpel δείχνει το νέο Pure Panel που θα βρεθεί για πρώτη φορά μέσα στα μοντέλα της φίρμας. Η αρχή θα γίνει από το νέο Mokka. Δείτε το.


H Οpel συνεχίζει να δημοσιεύει teaser εικόνες για το νέο Mokka που αναμένεται να κάνει σύντομα ντεμπούτο. Αυτή την φορά, η φίρμα έφερε στο φως μια ψηφιακή φωτογραφία από το εσωτερικό του μοντέλου.

Ο Αντιπρόεδρος της Opel Design, Mark Adams και η ομάδα του έχουν αναπτύξει μια φιλοσοφία που συνδυάζει τη σαφήνεια με την τολμηρή εκφραστικότητα. Η φιλοσοφία ισχύει τόσο για το εσωτερικό όσο και για το εξωτερικό της επόμενης γενιάς Mokka. Ο οδηγός έχει τώρα στην διάθεσή του το Pure Panel, ένα πιλοτήριο υψηλής τεχνολογίας που είναι πλήρως ψηφιακό αλλά και εστιασμένο - «αποτοξινωμένο».

«Με το νέο Mokka, κάνουμε διαθέσιμο το Opel Pure Panel στους πελάτες μας για πρώτη φορά. Μεγάλες οθόνες, ενσωματωμένες απρόσκοπτα σε μία οριζόντια μορφή, ελάχιστος αριθμός μπουτόν και σαφή πληροφόρηση σε ψηφιακό τρόπο, όλες μαζί δημιουργούν μια εξαιρετική εμπειρία για τον πελάτη», δήλωσε ο Αντιπρόεδρος της Opel Design, Mark Adams.

Η δομή του Opel Pure Panel καθιστά περιττή την παρουσία πολλών μπουτόν. Παρέχει τις τελευταίας γενιάς ψηφιακές τεχνολογίες και τις πιο σημαντικές πληροφορίες που χρειάζεται ο οδηγός, όπως για παράδειγμα, τη διαχείριση της ενέργειας που είναι αποθηκευμένη στην μπαταρία του ηλεκτρικού Mokka. Ο ελάχιστος αριθμός κουμπιών και χειριστηρίων προσφέρει τη σωστή ισορροπία μεταξύ ψηφιοποίησης και πρακτικότητας, χωρίς να χρειάζεται να πλοηγηθείτε σε υπο-μενού. Το Pure Panel στο Mokka δείχνει πώς η Opel χρησιμοποιεί καινοτόμες τεχνολογίες για να κάνει τη ζωή ευκολότερη για τους πελάτες.
 

test center
fiat