Το νέο Nissan Note παρουσιάστηκε με περιστρεφόμενο κάθισμα συνοδηγού
14 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο Nissan Note παρουσιάστηκε με περιστρεφόμενο κάθισμα συνοδηγού

10.079 Επισκέψεις στο άρθρο (12/12/2023)

- Φρεσκαρισμένο εξωτερικό με έμπνευση την ιαπωνική παράδοση.
- Highlight της καμπίνας το περιστρεφόμενο κάθισμα του συνοδηγού.
- Με το e-POWER σύστημα για έως 184 άλογα.
- Από 14.640 ευρώ στην Ιαπωνία.

Φρεσκαρισμένο εξωτερικό με έμπνευση την ιαπωνική παράδοση

Στην αποκάλυψη του ανανεωμένου Note προχώρησε η Nissan. Το ιαπωνικό hatchback έκανε την εμφάνισή του και ως τετρακίνητο, με το υβριδικό σύστημα κίνησης e-POWER, αλλά και περιστρεφόμενο κάθισμα συνοδηγού, το οποίο ίσως αποτελεί το κορυφαίο highlight.
 
Σχεδιαστικά, το φρεσκαρισμένο Note απέκτησε μία επανασχεδιασμένη μπροστινή μάσκα, ένα μέρος της οποίας είναι βαμμένο στο χρώμα του αμαξώματος. Οι προφυλακτήρες έχουν νέα εμφάνιση, ενώ για τις εκδόσεις που εξοπλίζονται με σιδερένιες ζάντες 16 ιντσών, τα τάσια είναι διακοσμημένα με παραδοσιακά ιαπωνικά γεωμετρικά μοτίβα. Η εταιρεία αναφέρει πως η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει 14 επιλογές, με το βιολετί χρώμα να είναι μία από αυτές. Παρούσα είναι και η δυνατότητα διχρωμίας, όπου η οροφή αποκτά μαύρο χρώμα.

Highlight της καμπίνας το περιστρεφόμενο κάθισμα του συνοδηγού

Στο εσωτερικό, το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι το περιστρεφόμενο κάθισμα συνοδηγού. Περιστρέφεται προς τη μεριά της πόρτας για να διευκολύνει την είσοδο και την έξοδο. Για επιπλέον ευκολία, το κάθισμα διαθέτει ενσωματωμένο υποπόδιο. Η καμπίνα διατηρεί την κεντρική κονσόλα του μοντέλου pre-facelift, την οθόνη αφής και τον ψηφιακό πίνακα οργάνων. Επίσης, η διακόσμηση στα καθίσματα και το ταμπλό με πολλές ρίγες είναι εμπνευσμένη από την αρχαία ιαπωνική τέχνη του δέσιμου κόμπων, που ονομάζεται mizuhiki.

Με το e-POWER σύστημα για έως 184 άλογα

Διαθέσιμο με κίνηση στους εμπρός και όλους τους τροχούς, το ανανεωμένο Nissan Note διαθέτει το υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης e-POWER. Ο 3κύλινδρος βενζινοκινητήρας 1,2 λίτρων δεν κινεί τους τροχούς. Αντίθετα, λειτουργεί ως γεννήτρια για την φόρτιση μίας μπαταρίας που στέλνει ενέργεια στον μπροστινό ηλεκτρικό κινητήρα. Το τετρακίνητο μοντέλο προσθέτει έναν επιπλέον ηλεκτρικό μοτέρ στο πίσω μέρος. Στην πρώτη περίπτωση η συνολική ισχύς ανέρχεται στα 116 άλογα, ενώ στη δεύτερη στα 184 άλογα.

Από 14.640 ευρώ στην Ιαπωνία.

Το ανανεωμένο Nissan Note θα προσφέρεται στην ιαπωνική αγορά από 2.299.000 γιεν, δηλαδή περίπου 14.640 ευρώ.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
fiat