Δηλώσεις για τον Σεμπάστιαν Φέτελ έκαναν οι Ντάνιελ Ρικιάρντο, Νίκι Λάουντα και Κρίστιαν Χόρνερ.

Δηλώσεις για τον Σεμπάστιαν Φέτελ έκαναν οι Ντάνιελ Ρικιάρντο, Νίκι Λάουντα και Κρίστιαν Χόρνερ.

«Το πάθος τρελαίνει τον Φέτελ»

2.762 Επισκέψεις στο άρθρο (27/6/2017)

Συνέχεια στο θέμα που προέκυψε στον τελευταίο αγώνα της Formula 1 με τον Σεμπάστιαν Φέτελ και τον Λιούις Χάμιλτον, έδωσαν με δηλώσεις τους άνθρωποι του αθλήματος.

Mετά τις δηλώσεις του Χάμιλτον, ο οποίος τόνισε ότι ήταν ντροπή αυτό που έκανε ο Γερμανός συνάδελφος του, σειρά πήραν οι Ντάνιελ Ρικιάρντο, Νίκι Λάουντα και Κρίστιαν Χόρνερ, οι οποίοι τόνισαν πως κάποιες φορές ο Φέτελ από το πολύ πάθος τρελαίνεται και ενεργεί χωρίς να σκεφτεί.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


«Ο Φέτελ κάποιες φορές δε σκέφτεται πριν ενεργήσει. Προφανώς οδηγεί με πάθος. Σέβομαι πολύ τον Σεμπάστιαν για την αγάπη που έχει για το σπορ, η οποία μετατρέπεται σε έντονο πάθος και μερικές φορές του βγαίνει με επιθετικό τρόπο. Υπάρχουν στιγμές που τρελαίνεται. Αυτό που έγινε ήταν μια στιγμιαία παρόρμηση», είπε ο μεγάλος νικητής του Γκραν Πρι του Αζερμπαϊτζάν, Ντάνιελ Ρικιάρντο.
«Ο Φέτελ είναι δίκαιος. Δεν καταλαβαίνω γιατί τρελαίνεται ορισμένες φορές», δήλωσε αρχικά ο Νίκι Λάουντα. Στη συνέχεια, ρωτήθηκε αν το συγκεκριμένο συμβάν μπορεί να αποτελέσει "μαύρη σελίδα" στην φήμη του οδηγού της Ferrari, με την απάντησή του Αυστριακού να είναι καταφατική.

Τέλος, ο επικεφαλής της ομάδας της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ, ανέφερε πως: «Τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα, παλεύουν για το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Θα είναι μεγάλη η αντιπαλότητα μεταξύ των δυο οδηγών (Φέτελ και Χάμιλτον) μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου».
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
4green