C63 S Wagon
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

C63 S Wagon

To «πείραμα» της Brabus

1.834 Επισκέψεις στο άρθρο (12/1/2017)

Μια Mercedes-Benz C63 S Wagon, επιμελήθηκε λεπτομερώς από τη Brabus και το αποτέλεσμα μπορεί αισθητικά να χαρακτηριστεί ακραίο, όμως μηχανικά η ισχύς, κυριολεκτικά «ξεσηκώνει» τους πάντες.

Η Brabus είναι ευρέως γνωστή για τα μοναδικά επιτεύγματα της σε μοντέλα της Mercedes-Benz, όμως με αυτό της το δημιούργημα ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

C63 S Wagon

C63 S Wagon

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αναφερόμαστε στην ήδη πανίσχυρη C63 S Wagon, η οποία χάρη στην προσεκτική επιμέλεια της Brabus, απέκτησε μια ξεχωριστή λαχανί απόχρωση και στο μηχανικό μέρος εξοπλίστηκε με το βελτιωτικό κιτ PowerXtra B40S.
Το πακέτο περιλαμβάνει την αύξηση της ιπποδύναμης κατά 140 άλογα και την αλλαγή του συστήματος εξάτμισης, τόσο αισθητικά όσο και ηχητικά.
Συνεπώς οι επιδόσεις της C63 S κυμαίνονται στα 3,8 δλ, τα οποία χρειάζεται για τα 0-100χλμ/ώρα και τα 320χλμ/ώρα τελικής ταχύτητας.

Εξωτερικά το αυτοκίνητο έχει επενδυθεί σε πολλά σημεία του με ανθρακονήματα, επίσης τα σήματα της Mercedes-Benz έχουν αντικατασταθεί με αυτά της Brabus, έτσι ώστε να κερδίζει τα βλέμματα και στο αισθητικό πεδίο. Το σετ ολοκληρώνεται με τις 20 ιντσών ζάντες, οι οποίες προσδίδουν ένα πιο «ογκώδες» ύφος στην C63 S.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ETRANSIT VS ESPRINTER
OPEL