Τη σχεδίαση του supercar έχει αναλάβει ο οίκος Pininfarina.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τη σχεδίαση του supercar έχει αναλάβει ο οίκος Pininfarina.

Το supercar του Fittipaldi

2.863 Επισκέψεις στο άρθρο (11/4/2017)

Ο Emerson Fittipaldi μέσω της εταιρείας του Fittipaldi Motors προχωρά στην κατασκευή του EF7, ενός supercar σχεδιασμένου από τον Pininfarina, με απόδοση 600 ίππους που απευθύνεται κυρίως στο Αμερικανικό κοινό.

Ο Emerson Fittipaldi, ο άνθρωπος πίσω από τη νεοϊδρυθείσα Fittipaldi Motors, δήλωσε ότι το supercar που ετοιμάζει η εταιρεία με την ονομασία EF7 θα πουληθεί κυρίως στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η απόδοση του ατμοσφαιρικού V8 των 4.8 λτ. φτάνει τους 600 ίππους.

Η απόδοση του ατμοσφαιρικού V8 των 4.8 λτ. φτάνει τους 600 ίππους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η παραγωγή του σχεδιασμένου από τον Pininfarina supercar το οποίο είδαμε στη Γενεύη θα περιοριστεί στις 39 μονάδες παγκοσμίως και αρχικά, δε θα μπορούν να κυκλοφορήσουν στο δρόμο. Αργότερα, ο Fittipaldi δήλωσε ότι η εταιρεία θα το σκεφτεί μήπως κάνει τα EF7 νόμιμα για το δρόμο.

Μιλώντας σε μέσα του εξωτερικού ο Fittipaldi δήλωσε, “η εταιρεία είναι Αμερικάνικη. Εδώ ζω και εδώ ζει η οικογένειά μου. Θέλουμε να επικεντρωθούμε στην αγορά των Η.Π.Α.”Ο Fittipaldi εκτιμά ότι τουλάχιστον η μισή παραγωγή θα πουληθεί στην Αμερικάνικη αγορά.

Κάτω από το εκπληκτικό αμάξωμα του EF7 κρύβεται ένας ατμοσφαιρικός V8 κινητήρας στα 4.8 λτ. ο οποίος έχει την ικανότητα να στροφάρει μέχρι τις 9.000 στρ./λεπτό. Παράγει 600 ίππους και 420 Nm ροπής και συνδυάζεται με ένα σειριακό κιβώτιο 6 ταχυτήτων που μεταφέρει την κίνηση στον πίσω άξονα σε συνδυασμό με ένα μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.

Οι παραδόσεις του Fittipaldi EF7 αναμένεται να ξεκινήσουν από τον επόμενο χρόνο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
skoda