Το μεσαίο sedan (στη φωτό το Gloria Concept του 2013) θα είναι το πρώτο από τα νέα μοντέλα της Alfa, ενώ σε αυτό θα στηριχθούν ένα SUV, ένα coupe, ένα roadster, αλλά και η sedan ναυαρχίδα της εταιρεία
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το μεσαίο sedan (στη φωτό το Gloria Concept του 2013) θα είναι το πρώτο από τα νέα μοντέλα της Alfa, ενώ σε αυτό θα στηριχθούν ένα SUV, ένα coupe, ένα roadster, αλλά και η sedan ναυαρχίδα της εταιρείας.

Τον Ιούνιο η μεσαία Alfa

5.604 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2014)

Με επιστροφή στις πισωκίνητες καταβολές της και με ένα σαφή premium χαρακτήρα, προετοιμάζεται για το 2015 η επάνοδος της Alfa Romeo στα μεσαία sedan οχήματα.

Στην Alfa Romeo έχουν ξεκινήσει την εξέλιξη τριών νέων μοντέλων, τα οποία αναμένεται να συμβάλουν τα μέγιστα στην αναμόρφωση της ιταλικής φίρμας. Λόγος γίνεται για ένα μεσαίο sedan, ένα μεσαίων διαστάσεων SUV, αλλά και το 4θυρο μοντέλο που θα αποτελέσει τη ναυαρχίδα της Alfa. Τα εν λόγω οχήματα, θα είναι τα σημαντικότερα από τα συνολικά οχτώ που ετοιμάζει η εταιρεία, προκειμένου να ανεβάσει τις παγκόσμιες πωλήσεις της από τις 74.000 που ήταν πέρσι, στις 400.000 το 2018.Αρχή θα γίνει με το μεσαίο sedan, το οποίο θα αποτελέσει το μοντέλο που θα διαδεχθεί στη γκάμα της Alfa την 159. Από ό,τι φαίνεται, δεν θα ονομαστεί τελικά Giulia, όπως αρχικά λεγόταν, ενώ κατά τα φαινόμενα αλλάζει και ο χρόνος λανσαρίσματός του. Ενώ οι πληροφορίες έλεγαν πως θα κάνει το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο στα μέσα του 2016, τελικά η όλη διαδικασία μάλλον επισπεύδεται, καθώς φαίνεται πως θα λανσαριστεί τον προσεχή Ιούνιο, ώστε να αρχίσει να πωλείται προς τα τέλη του 2015. Προς το παρόν φέρει το κωδικό όνομα Project 952 και έχει «συλληφθεί» να υποβάλλεται σε δοκιμές εξέλιξης, φορώντας το «κοστούμι» της Maserati Ghibli.Η νέα μεσαίων διαστάσεων Alfa θα κάνει στροφή προς την premium κατηγορία, ενώ θα πατήσει στην πισωκίνητη πλατφόρμα της Maserati, η οποία είναι συμβατή και με σύστημα τετρακίνησης. Μαζί του θα λανσαριστεί και μια νέα σειρά κινητήρων βενζίνης άμεσου ψεκασμού, με μονή ή διπλή υπερτροφοδότηση. Σχεδιάζεται ένα 4κύλινδρο σύνολο 2,2 λτ. απόδοσης 180-330 ίππων, αλλά και ένα μεγαλύτερο V6 μοτέρ 3,3 λτ., του οποίου η ισχύς θα ξεκινάει από τους 400 ίππους και θα υπερβαίνει του 500. Τέλος, προγραμματίζονται και δύο diesel κινητήρες, ένας 4κύλινδρος 120-210 ίππων και ένας V6, απόδοσης 250-330 ίππων.Το επόμενο μοντέλο στο καλεντάρι της Alfa θα είναι ένα μεσαίων διαστάσεων SUV, το οποίο θα φέρει έντονο το DNA της Maserati, επιχειρώντας και αυτό με τη σειρά του να μπει σφήνα στο premium «κατεστημένο». Θα ακολουθήσει η sedan ναυαρχίδα της Alfa Romeo, ενώ στον προγραμματισμό της φίρμας μέχρι το 2018 υπάρχουν ακόμα η 4C Spider, ένα μεσαίων διαστάσεων roadster όχημα, ένα μεσαίο coupe, αλλά και ένα μεγάλο SUV, το οποίο θα αποτελέσει το alter ego της Maserati Levante, η παραγωγή της οποίας θα ξεκινήσει στα τέλη της επόμενης χρονιάς στο ανακαινισμένο εργοστάσιο Mirafiori της Fiat στο Τορίνο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

CORAL GAS PASXA
skoda