Σχεδιαστικά, το Levante θα υιοθετήσει στοιχεία τόσο από το εικονιζόμενο πρωτότυπο Kubang, που είχε παρουσιάσει παλιότερα η Maserati, όσο και από τις δύο πολυτελείς λιμουζίνες της φίρμας, Quattroporte
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Σχεδιαστικά, το Levante θα υιοθετήσει στοιχεία τόσο από το εικονιζόμενο πρωτότυπο Kubang, που είχε παρουσιάσει παλιότερα η Maserati, όσο και από τις δύο πολυτελείς λιμουζίνες της φίρμας, Quattroporte και Ghibli.

Το 2015 το πρώτο crossover της Maserati

4.021 Επισκέψεις στο άρθρο (3/9/2014)

H Maserati βρίσκεται σε στάδιο δοκιμών, όσον αφορά το πρώτο της crossover Levante, το οποίο θα βγει στην παραγωγή το 2015 και θα βασίζεται σχεδιαστικά και μηχανικά στη λιμουζίνα της φίρμας, την Ghibli.

Η Maserati ετοιμάζεται να αποκαλύψει το νέο της crossover, που θα λανσαριστεί την επόμενη χρονιά, ενώ θα κάνει ντεμπούτο σε ένα από τα επερχόμενα Σαλόνια Αυτοκινήτου.Πιο συγκεκριμένα, το νέο Maserati Levante, όπως θα ονομάζεται, είναι το πρώτο crossover της εταιρείας, η οποία εισέρχεται στην κατηγορία των πολυτελών SUV με αξιώσεις. Όσον αφορά το νέο Levante –που τώρα βρίσκεται σε φάση δοκιμών- οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι θα είναι εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο, ενώ θα πατήσει στην πλατφόρμα της λιμουζίνας Ghibli. Επίσης, σχεδιαστικά, το ιταλικό crossover θα υιοθετήσει στοιχεία τόσο από το πρωτότυπο Kubang, που είχε παρουσιάσει παλιότερα η Maserati, όσο και από τις δύο πολυτελείς λιμουζίνες της φίρμας, Quattroporte και Ghibli.Σε επίπεδο μηχανικό αναφορικά με το νέο Levante και εκεί θα δούμε τους κινητήρες της Ghibli και συγκεκριμένα έναν διπλό-turbo 3,0 λτ. V6, που θα αποδίδει 350 PS έως 425 PS, καθώς και έναν επίσης διπλό-turbo 3,8 λτ. V8 με 560 PS. Παράλληλα, θα είναι διαθέσιμος για την αγορά της Ευρώπης και ένας turbo-diesel κινητήρας V6 με 250 PS ίππους. Σημειωτέον ότι όλοι οι κινητήρες θα συνδυάζονται με 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, το οποίο θα μεταφέρει την κίνηση και στους δύο άξονες, μέσω του νέου συστήματος 4κίνησης της Maserati.Τέλος αξίζει να τονισθεί ότι το νέο Maserati Levante θα ξεκινήσει την παραγωγή του το 2015 στο εργοστάσιο της εταιρείας Mirafiori στην Ιταλία.

Όσον αφορά το νέο Levante οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι θα είναι εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο, ενώ θα πατήσει στην πλατφόρμα της λιμουζίνας Ghibli.

Όσον αφορά το νέο Levante οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι θα είναι εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο, ενώ θα πατήσει στην πλατφόρμα της λιμουζίνας Ghibli.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
KIA