Η Investindustrial SpA φέρεται να προτίθεται να βάλει τα χρήματα που απαιτούνται, προκειμένου η Aston Martin να εκσυγχρονίσει τη γκάμα της.

Η Investindustrial SpA φέρεται να προτίθεται να βάλει τα χρήματα που απαιτούνται, προκειμένου η Aston Martin να εκσυγχρονίσει τη γκάμα της.

Χρηματοδότηση για την Aston Martin

1.938 Επισκέψεις στο άρθρο (28/1/2015)

Η Aston Martin φέρεται να βρήκε στο «πρόσωπο» της Investindustrial SpA τον επενδυτή που έψαχνε που θα βάλει τα λεφτά που απαιτούνται για να εκσυγχρονίσει (επιτέλους) τη γκάμα της.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Aston Martin βρήκε χρηματοδότη για τα σχέδιά της. Η Investindustrial SpA φέρεται να προτίθεται να βάλει τα χρήματα που απαιτούνται, προκειμένου η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία να εκσυγχρονίσει επιτέλους τη γκάμα της.Οι λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, αλλά το μεγάλο αφεντικό της Investindustrial, κος Andrea Bonomi, είπε πως η εταιρεία του πάντα ήθελε να επενδύσει στην αυτοκινητοβιομηχανία, τονίζοντας με νόημα: «Αν η Aston Martin χρειάζεται κεφάλαια, εδώ είμαστε».Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, η Aston Martin θα μας δώσει τον Μάρτιο στην έκθεση της Γενεύης μια πρόγευση του τι μας ετοιμάζει για το μέλλον. Ενδεχομένως να μιλάμε για τα σχέδιά της για ένα crossover μοντέλο, αλλά και για την πρόθεσή της να διπλασιάσει τις ετήσιες πωλήσεις της στις 8.000 μονάδες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SPRING SEAT
citroen