20 Αυτοκίνητα από 135 ευρώ το μήνα!
Διαβάστηκε από 7183 αναγνώστες Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/3/2012
Σήμερα μπορεί να αποκτήσει κανείς αυτοκίνητο από 135 ευρώ το μήνα, με δόση, τέλη κυκλοφορίας και ασφάλιστρα, εφόσον εκμεταλλευτεί τις πολλές τρέχουσες προσφορές.
Αυτή την περίοδο μπορεί κανείς να επιλέξει μεταξύ πολλών μοντέλων με χαμηλό μηνιαίο κόστος, το οποίο μπορεί να κυμαίνεται από 135 έως 200 και να περιλαμβάνει τη δόση, τα τέλη κυκλοφορίας και τα ασφάλιστρα. Πως γίνεται αυτό; Αρκεί να εκμεταλλευτεί τα ελκυστικά και συμφέροντα χρηματοδοτικά προγράμματα και τις πολλές προσφορές που «τρέχουν» και ρίχνουν τη δόση. Παράλληλα μπορεί να επωφεληθεί από τα αυτοκίνητα που δεν πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας και έχουν χαμηλό κυβισμό. Μεταξύ των μοντέλων που κοστίζουν λίγα χρήματα το μήνα είναι το νέο Fiat Panda, το Mitsubishi Colt, το Daihatsu Sirion, το Chevrolet Spark, το Kia Rio, το Suzuki Swift, το Toyota Aygo κ.α.

Επιλέξαμε και σας παρουσιάζουμε 13 μικρομεσαία αυτοκίνητα στις εκδόσεις τους με ντίζελ κινητήρες, οι οποίοι εκτός από το ότι… δεν καίνε, είναι «καθαροί» και με πολύ ροπή από τις χαμηλές στροφές. Μάλιστα, τα περισσότερα μικρομεσαία πετρελαιοκίνητα εφοδιάζονται με μοτέρ έως 1,6 λτ., πράγμα που ενισχύει περαιτέρω τον οικονομικό τους χαρακτήρα όχι μόνο από πλευράς κατανάλωσης, αλλά και τεκμηρίου. Ορισμένα από αυτά είναι η Alfa Romeo Giulietta, το Ford Focus, το SEAT Leon, το Renault Megane, το Opel Astra και το VW Golf.

Ακόμα παρουσιάζουμε 7 οικογενειακά (4 μεσαία και 3 MPV), τα οποία προσφέρουν γρήγορες επιδόσεις με άνετους χώρους, ενώ η κατανάλωσή τους κρατιέται σε λογικά επίπεδα. Επίσης δοκιμάζουμε 3 LPG μοντέλα, όπως είναι το Audi A3 1,2 TFSI S tronic LPdi, το VW Tiguan 1,4 TSI 150 PS LPdi, και το Chevrolet Orlando 1,8 LPG. Τέλος, αποκαλύπτουμε το νέο Kia Pro_Cee’d και το Cee’d Cabrio με την ιδιαίτερα ελκυστική σχεδίαση και με νέο 1.200άρη turbo κινητήρα!

Και όπως πάντα, ΜΟΝΟ στο auto τρίτη , ο πληρέστερος ΟΔΗΓΟΣ για αγορά καινούργιου ή μεταχειρισμένου αυτοκινήτου (τιμές, τεχνικά χαρακτηριστικά, προσφορές – εκπτώσεις ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ).
Auto Tρίτη, το Νο 1 σε αναγνωσιμότητα ελληνικό περιοδικό που ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ προσθέτει αξία και στην ενημέρωσή σας!
»Σχολιάστε την είδηση

Tags: ΕΧΤΡΑ

περισσότερα νέα & άρθρα »
EXTRA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αμεση πρόσληψη για στελέχη πωλήσεων

«Έσπασε» τα ταμεία η Έκθεση: Πάνω από 2.000.000 επισκέψεις!

Share & κέρδισε πλούσια δώρα στην Έκθεση Αυτοκινήτου

Είπαν «ΟΧΙ» στα συνηθισμένα...

efood: Με 500 νέους διανομείς βρίσκεται δίπλα στα καταστήματα εστίασης

Off road εμπειρία στο Λιβάδι Suites στις 23-28/10

Αμεση πρόσληψη για στελέχη πωλήσεων

Αμεση πρόσληψη για 3 στελέχη πωλήσεων

Από την Google στην Uber

Στο νέο Auto Τρίτη: Οδηγούμε 3 hot μοντέλα