DIESEL Test Book με 25 σημαντικές δοκιμές!
Διαβάστηκε από 6774 αναγνώστες Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/5/2012
Τo νέο τεύχος του Auto Τρίτη κυκλοφορεί την 8η Μαΐου με ένα εκτεταμένο αφιέρωμα στις δοκιμές των πιο hot από τα μοντέλα diesel που έχει τεστάρει έως τώρα. Διαβάστε τα πάντα στο special Diesel Test Book.
Μόνο στο Auto Τρίτη που κυκλοφορεί το απόλυτο Diesel Test Book με 25 hot μοντέλα που δοκιμάσαμε και αξίζει να αγοράσετε. Ενημερωθείτε εκτενώς για την οδική τους συμπεριφορά, τις επιδόσεις τους, για το ποια μοντέλα δεν πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας, για τη μέση κατανάλωσή τους, για τις τιμές και τις προσφορές τους, με και χωρίς απόσυρση, τον εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας που προσφέρουν.

Ακόμα, στο τεύχος που κυκλοφορεί «βγάζουμε στον τάκο» το νέο Honda Civic 1,4 και το συγκρίνουμε με τους πιο ισχυρούς ανταγωνιστές του. Απέναντί του βρίσκουμε το best seller Opel Astra 1,4Τ με 120 ίππους, το δημοφιλές VW Golf 1,2 TSI με 85 ίππους, την σταθερή αξία Toyota Auris 1,33, αλλά και το ξεχωριστό Peugeot 308 1,4 VTi. Ποιο έχει τους καλύτερους χώρους, ποιο εξασφαλίζει τις καλύτερες επιδόσεις και ποιο καίει λιγότερο, ποιο «πάει» καλύτερα στο δρόμο, ποιο προσφέρει το καλύτερο value for money, με την τιμή και τις προσφορές του; Διαβάστε το συγκριτικό και επιλέξτε εκ του ασφαλούς.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε ένα τεχνικό άρθρο με ξεχωριστό ενδιαφέρον. Αναλύουμε την εξέλιξη των σύγχρονων κινητήρων από το απλό downsizing στη σύνθετη περικοπή κυλίνδρων με απώτερο σκοπό τη μέγιστη απόδοση με την ελάχιστη δυνατή κατανάλωση. Ανακαλύψτε την πορεία της αυτοκίνησης μέσα από τον όγκο των κινητήρων και μάθετε πώς από το μονοκύλινδρο μοντέλο του Karl Benz, φτάσαμε στον 2κύλινδρο TwinAir της Fiat και τον 1.000άρη 3κύλινδρο EcoBoost του νέου Ford Focus.

Πάντα συντονισμένο με τις μελλοντικές εξελίξεις, το Auto Τρίτη φιλοξενεί ένα ολοκληρωμένο αφιέρωμα στα μελλοντικά μικρά μοντέλα, τους εκπροσώπους της πιο δημοφιλούς κατηγορίας της ελληνικής αγοράς, και όχι μόνο. Πώς θα δείχνει το νέο Renault Clio, πότε έρχεται το νέο Peugeot 208, για πότε ετοιμάζεται το επόμενο Opel Corsa, πόσο θα καίει το Toyota Yaris HSD και πόσο γρήγορο θα είναι το κορυφαίο VW Polo R; Όλα τα νέα περιλαμβάνονται εδώ, πλαισιωμένα με πλήρες φωτογραφικό υλικό.

Τέλος, στη ενότητα «Κατασκοπεία» του τεύχους ανακαλύψτε αποκλειστικές λεπτομέρειες και μοναδικές, ηλεκτρονικά επεξεργασμένες φωτογραφίες, για το νέο Audi A3 Cabriolet και τη BMW Σειρά 2 Cabrio.

Και όπως πάντα, ΜΟΝΟ στο auto τρίτη , ο πληρέστερος ΟΔΗΓΟΣ για αγορά καινούργιου ή μεταχειρισμένου αυτοκινήτου (τιμές, τεχνικά χαρακτηριστικά, προσφορές – εκπτώσεις ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ).
Auto Tρίτη, το Νο 1 σε αναγνωσιμότητα ελληνικό περιοδικό που ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ προσθέτει αξία και στην ενημέρωσή σας!
»Σχολιάστε την είδηση

Tags: ΕΧΤΡΑ

περισσότερα νέα & άρθρα »
EXTRA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αμεση πρόσληψη για στελέχη πωλήσεων

«Έσπασε» τα ταμεία η Έκθεση: Πάνω από 2.000.000 επισκέψεις!

Share & κέρδισε πλούσια δώρα στην Έκθεση Αυτοκινήτου

Είπαν «ΟΧΙ» στα συνηθισμένα...

efood: Με 500 νέους διανομείς βρίσκεται δίπλα στα καταστήματα εστίασης

Off road εμπειρία στο Λιβάδι Suites στις 23-28/10

Αμεση πρόσληψη για στελέχη πωλήσεων

Αμεση πρόσληψη για 3 στελέχη πωλήσεων

Από την Google στην Uber

Στο νέο Auto Τρίτη: Οδηγούμε 3 hot μοντέλα