Δοκιμάζουμε πρώτοι το νέο Peugeot 208 1,4 VTi 95 PS
Διαβάστηκε από 4896 αναγνώστες Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/5/2012
Το νέο μικρό Peugeot έχει γίνει πιο μοντέρνο και σπορτίφ, ενώ έχει λάβει όλα τα εφόδια εκείνα, που θα του επιτρέψουν να συνεχίσει την πολύ επιτυχημένη πορεία των προκατόχων του.
Υποδεχόμαστε το καινούργιο 208, το οποίο σε σχέση με τον προκάτοχό του έχει ομορφύνει, έχει ελαφρώς μικρύνει και περισσότερο ελαφρύνει, ενώ έρχεται και με μια νέα γενιά οικονομικών 3κύλινδρων βενζινοκινητήρων. Προς το παρόν βέβαια, η έκδοση με τον 1,4 VTi βενζινοκινητήρα των 95 ίππων είναι αυτή που λανσάρεται στην αγορά και εμείς, δεν χάνουμε την ευκαιρία πρώτοι από όλους να τη δοκιμάσουμε εν Ελλάδι. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στο νέο τεύχος 20 του auto Τρίτη που κυκλοφορεί.

Παρουσιάζουμε 50+1 μίνι και μικρά μοντέλα με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου τα οποία καίνε καύσιμο με το… σταγονόμετρο και συμβάλλουν με την σειρά τους στην οικονομία των καθημερινών μετακινήσεων. Ορισμένα από αυτά είναι το smart fortwo, το Fiat Panda, το Daihatsu Cuore, το Kia Picanto, το Nissan Micra, το Fiat Punto, το Toyota Yaris και πολλά ακόμη.

Συγκεντρώσαμε όλα τα δώρα που κάνουν οι εταιρείες σε διάφορα μοντέλα τους, όπως είναι τα τέλη κυκλοφορίας, ο επιπλέον εξοπλισμός, το service, οι πρόσθετες εγγυήσεις, το σύστημα LPG κ.α. Για παράδειγμα το Honda Jazz προσφέρεται με 5 χρόνια εγγύηση και δωρεάν οδική βοήθεια, το Kia Rio με 4 χρόνια δωρεάν τέλη κυκλοφορίας, το Opel Astra με πλουσιότερο εξοπλισμό κ.α.

Ακόμη, δοκιμάζουμε την πληθωρική νέα Mercedes ML 250 CDI με τον «οικολογικό» κινητήρα των 2,2 λτ. απόδοσης 204 ίππων και 500 Nm ροπής και το Audi A6 2,0 TDI, το οποίο πληρώνει μόλις 142 ευρώ τέλη κυκλοφορίας.

Τέλος αποκαλύπτουμε το νέο VW Touran και οδηγούμε επί ελληνικού εδάφους το πρωτοποριακό Opel Ampera, το οποίο καταναλώνει μόλις 1,6 λτ. βενζίνης ανά 100 χλμ. και την γκάμα ecoFLEX της Opel.

Και όπως πάντα, ΜΟΝΟ στο auto τρίτη , ο πληρέστερος ΟΔΗΓΟΣ για αγορά καινούργιου ή μεταχειρισμένου αυτοκινήτου (τιμές, τεχνικά χαρακτηριστικά, προσφορές – εκπτώσεις ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ).
Auto Tρίτη, το Νο 1 σε αναγνωσιμότητα ελληνικό περιοδικό που ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ προσθέτει αξία και στην ενημέρωσή σας!
»Σχολιάστε την είδηση

Tags: ΕΧΤΡΑ

περισσότερα νέα & άρθρα »
EXTRA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αμεση πρόσληψη για στελέχη πωλήσεων

«Έσπασε» τα ταμεία η Έκθεση: Πάνω από 2.000.000 επισκέψεις!

Share & κέρδισε πλούσια δώρα στην Έκθεση Αυτοκινήτου

Είπαν «ΟΧΙ» στα συνηθισμένα...

efood: Με 500 νέους διανομείς βρίσκεται δίπλα στα καταστήματα εστίασης

Off road εμπειρία στο Λιβάδι Suites στις 23-28/10

Αμεση πρόσληψη για στελέχη πωλήσεων

Αμεση πρόσληψη για 3 στελέχη πωλήσεων

Από την Google στην Uber

Στο νέο Auto Τρίτη: Οδηγούμε 3 hot μοντέλα