Το μέλλον της Audi...με 18 νέα μοντέλα!
Διαβάστηκε από 4785 αναγνώστες Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/6/2012
To –χορταστικό– μέλλον της Audi σας αποκαλύπτουμε στο νέο τεύχος του auto Τρίτη, με 18 νέα μοντέλα να είναι έτοιμα για να κατακτήσουν τις κατηγορίες τους μέσα στην επόμενη τριετία!
Με τη βοήθεια της ομάδας των κατασκόπων μας, στο νέο τεύχος του περιοδικού auto Τρίτη που κυκλοφορεί την Τρίτη 25/06, παρουσιάζουμε τα σημαντικότερα προϊοντικά σχέδια της Audi για τα επόμενα 3 χρόνια. Ξεκινώντας λοιπόν με τη νέα γενιά του Audi A3, η γερμανική μάρκα ετοιμάζει μια νέα οικογένεια μικρομεσαίων μοντέλων, η οποία θα περιλαμβάνει 3θυρη, 5θυρη (Sportback), 4θυρη (Sedan), αλλά και κάμπριο έκδοση αμαξώματος. Έπειτα, μεταξύ των 18 νέων Audi που σας αποκαλύπτουμε στο νέο τεύχος του auto Τρίτη, ξεχωρίζει η νέα γενιά του Audi A4, αλλά και η –ηλεκτρική– επιστροφή του Audi A2. Πολύ σημαντική είναι επίσης η ενίσχυση της SUV γκάμας «Q» της μάρκας, με 3 νέα Crossover μοντέλα να προστίθενται μέχρι και το 2015, αλλά και με το ανανεωμένο και δημοφιλές Audi Q5 πολύ πιο σύντομα.

Με το καλοκαίρι όμως προ των πυλών, πολλοί από εμάς αρχίζουν να σκέφτονται ήδη τις διακοπές. Επειδή όμως διακοπές σημαίνει συνήθως και περισσότερη χρήση του αυτοκινήτου, σας ετοιμάσαμε ένα πλήρες αφιέρωμα για το after sales και τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας, το οποίο περιλαμβάνει και τις προσφορές που ισχύουν αυτή τη στιγμή. Προετοιμαστείτε λοιπόν και συντηρήστε σωστά το αυτοκίνητό σας, ώστε να ξεκινήσετε με ασφάλεια και να ολοκληρώσετε χωρίς προβλήματα τις ημέρες της ξεκούρασής σας.

Από το νέο τεύχος όμως του auto Τρίτη δεν θα μπορούσαν να απουσιάσουν και οι δοκιμές ή οδηγικές μας επαφές με ολοκαίνουργια μοντέλα σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχουμε λοιπόν αρχικά τη δοκιμή του ανανεωμένου Fiat Punto 2012 με τον ολοκαίνουργιο και οικονομικό (χωρίς τέλη κυκλοφορίας) δικύλινδρο κινητήρα βενζίνης TwinAir. Για τους οικογενειάρχες, το επίσης ανανεωμένο Renault Grand Scenic με τον προηγμένο diesel κινητήρα 1,6 Energy, έρχεται για να μας αποδείξει ότι η πρακτικότητα και η ευρυχωρία μπορούν να συνδυαστούν με την οικονομία κίνησης.

Στις εκτός Ελλάδος πρώτες μας επαφές, οδηγούμε 3 νέα και άκρως ενδιαφέροντα μοντέλα. Ταξιδεύουμε λοιπόν μέχρι το ιστορικό Βερολίνο για να οδηγήσουμε την πλέον εξελιγμένη γενιά του ηλεκτρικού smart fortwo, η οποία φιλοδοξεί να αποτελέσει τη βέλτιστη αστική λύση του σήμερα. Έπειτα, κινούμαστε λίγο πιο δυτικά προς τη Φρανκφούρτη, για να οδηγήσουμε το νέο «πύραυλο» της Opel, το Astra OPC των 280 ίππων! Και για το τέλος, πηγαίνουμε στη Μπρατισλάβα, για να δούμε από κοντά το νέο 7θέσιο υβριδικό της Toyota, το Prius+.

Και όπως πάντα, ΜΟΝΟ στο auto τρίτη , ο πληρέστερος ΟΔΗΓΟΣ για αγορά καινούργιου ή μεταχειρισμένου αυτοκινήτου (τιμές, τεχνικά χαρακτηριστικά, προσφορές – εκπτώσεις ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ).
Auto Tρίτη, το Νο 1 σε αναγνωσιμότητα ελληνικό περιοδικό που ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ προσθέτει αξία και στην ενημέρωσή σας!

»Σχολιάστε την είδηση

Tags: AUDI,

περισσότερα νέα & άρθρα »
AUDI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ποια Audi αγοράζω αν δώσω έως 30.000 ευρώ;

Ο Nico Hulkenberg θα γίνει ο πρώτος οδηγός της Audi Sauber

Με περισσότερη ισχύ και αυτονομία τα plug-in υβριδικά Audi Q7 και Q8

Αποστολή στην Αυστρία: Πρώτη επαφή με το νέο Audi Q6 e-tron

Δοκιμή μεταχειρισμένου: Audi A3 MK3 (2012-2020)

Συγκριτικό μεταχειρισμένων: Audi Q3 VS Mercedes GLA

EXTRA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Έσπασε» τα ταμεία η Έκθεση: Πάνω από 2.000.000 επισκέψεις!

Share & κέρδισε πλούσια δώρα στην Έκθεση Αυτοκινήτου

Είπαν «ΟΧΙ» στα συνηθισμένα...

efood: Με 500 νέους διανομείς βρίσκεται δίπλα στα καταστήματα εστίασης