Banzai!
Διαβάστηκε από 2996 αναγνώστες Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/8/2012
Το νέο τεύχος του περιοδικού auto Τρίτη είναι αφιερωμένο στις Ιαπωνικές αυτοκινητοβιομηχανίες, με όλες τις τεχνολογίες, τα μοντέλα, προσφορές και after sales υπηρεσίες τους.

Συνώνυμα της αξιοπιστίας και της τεχνολογίας, τα ιαπωνικά μοντέλα έχουν μακρόχρονη παράδοση στην εξέλιξη των κινητήρων -και όχι μόνο- και στην χαμηλή συχνότητα εμφάνισης βλαβών, όπως προκύπτει από τις έρευνες που κάνουν έγκυροι οργανισμοί. Όλα αυτά τα μοντέλα που διατίθενται στη χώρα μας από Ιαπωνικές εταιρείες περιλαμβάνονται στο νέο τεύχος του περιοδικού auto Τρίτη που κυκλοφορεί στις 21 Αυγούστου. Ανάμεσά τους, η Toyota, η πιο δημοφιλής Ιαπωνική μάρκα στη χώρα μας, διαθέτει πολλά και επιτυχημένα μοντέλα, όπως είναι τα best-seller Yaris και Auris, ή το Aygo και το iQ, ενώ πλήρης είναι και η γκάμα των υβριδικών της (Yaris HSD, Auris HSD, Prius).

Πολλούς και φανατικούς οπαδούς έχει στην Ελλάδα η Honda με το Civic, τη νέα γενιά του οποίου υποδεχτήκαμε μόλις πριν λίγους μήνες, ενώ έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και με το Jazz. Επίσης η Nissan με το Micra και το Qashqai διαθέτει ισχυρή παρουσία, όπως και η Mitsubishi με τα Colt, Lancer και το ASX. Η Daihatsu με το Terios διαθέτει πολύ δυνατό όνομα στα 4Χ4 αλλά και στα αυτοκίνητα πόλης με τα Cuore, Sirion και Charade, ενώ στην Suzuki πρωταγωνιστούν τα μοντέλα Swift, Jimny και Grand Vitara. Στη Mazda τέλος, ξεχωρίζουν τα Mazda2, Mazda3 και MX-5, ενώ η Subaru επιμένει κυρίως τετρακίνητα (Impreza, Forester).

Εκτός όμως από την παρουσίαση των Ιαπωνικών αυτοκινήτων που διατίθενται στην Ελλάδα, στο νέο τεύχος του περιοδικού auto Τρίτη σας αποκαλύπτουμε και όλα τα μελλοντικά τους μοντέλα, τα οποία μας δείχνουν ένα άκρως ενδιαφέρον μέλλον. Επιπλέον αυτών, αναλύουμε όλες τις σημαντικές τεχνολογίες των Ιαπωνικών εταιρειών, κάνουμε μια ενδελεχή αναφορά στα προγράμματα after sales των Ιαπωνικών εταιρειών, ενώ παρουσιάζουμε και τα επαγγελματικά τους αυτοκίνητα όπου κυριαρχούν τα pick up μοντέλα.

Και όπως πάντα, ΜΟΝΟ στο auto τρίτη , ο πληρέστερος ΟΔΗΓΟΣ για αγορά καινούργιου ή μεταχειρισμένου αυτοκινήτου (τιμές, τεχνικά χαρακτηριστικά, προσφορές – εκπτώσεις ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ).
Auto Tρίτη, το Νο 1 σε αναγνωσιμότητα ελληνικό περιοδικό που ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ προσθέτει αξία και στην ενημέρωσή σας!

»Σχολιάστε την είδηση

Tags: ΕΧΤΡΑ

περισσότερα νέα & άρθρα »
EXTRA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αμεση πρόσληψη για στελέχη πωλήσεων

«Έσπασε» τα ταμεία η Έκθεση: Πάνω από 2.000.000 επισκέψεις!

Share & κέρδισε πλούσια δώρα στην Έκθεση Αυτοκινήτου

Είπαν «ΟΧΙ» στα συνηθισμένα...

efood: Με 500 νέους διανομείς βρίσκεται δίπλα στα καταστήματα εστίασης

Off road εμπειρία στο Λιβάδι Suites στις 23-28/10

Αμεση πρόσληψη για στελέχη πωλήσεων

Αμεση πρόσληψη για 3 στελέχη πωλήσεων

Από την Google στην Uber

Στο νέο Auto Τρίτη: Οδηγούμε 3 hot μοντέλα