Ομιλείτε Γαλλικά;
Διαβάστηκε από 3930 αναγνώστες Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/8/2012
Αφιερωμένο στις Γαλλικές αυτοκινητοβιομηχανίες είναι το νέο τεύχος του περιοδικού auto Τρίτη, από το οποίο όμως δεν λείπει και η επικαιρότητα, με την πρώτη δοκιμή του νέου Hyundai i30 να ξεχωρίζει!

Οι δημιουργίες των Γαλλικών εταιρειών διακρίνονται για το ξεχωριστό τους στυλ, την προσοχή στην παθητική ασφάλεια και την παροχή πολύ καλών επιπέδων άνεσης στο δρόμο. Επιπλέον αυτού, ιδιαίτερη σημασία έχουν δώσει οι Γάλλοι και στους κινητήρες diesel, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή τα αυτοκίνητά τους να είναι πρωτοπόρα σε αυτόν τον – άκρως επίκαιρο για την Ελλάδα – τομέα. Και εμείς, στο νέο τεύχος του περιοδικού auto Τρίτη που κυκλοφορεί στις 28 Αυγούστου, σας παρουσιάζουμε αναλυτικά όλα τα μοντέλα των Γαλλικών εταιρειών (Citroen, Peugeot, Renault μαζί με τη θυγατρική Dacia), τα οποία συνθέτουν μια άκρως ενδιαφέρουσα αυτοκινητική Collection!

Εκτός όμως από την παρουσίαση των Γαλλικών αυτοκινήτων που διατίθενται στην Ελλάδα, στο νέο τεύχος του περιοδικού auto Τρίτη σας αποκαλύπτουμε και όλα τα μελλοντικά τους μοντέλα, τα οποία μας προϊδεάζουν για ένα ακόμη πιο ενδιαφέρον μέλλον. Παράλληλα με αυτά, αναλύουμε και τις πλέον σημαντικές τεχνολογίες των Γαλλικών εταιρειών, ενώ κάνουμε και μια ενδελεχή αναφορά και στα ανανεωμένα προγράμματα υπηρεσιών μετά την πώληση (after sales) για κάθε μία εξ αυτών.

Επειδή όμως auto Τρίτη και επικαιρότητα πάνε… πακέτο, στο ολοκαίνουργιο τεύχος του 1ου περιοδικού αυτοκινήτου της χώρας περιλαμβάνονται και τρεις άκρως ενδιαφέρουσες πρώτες δοκιμές. Εν αρχή, το νέο Hyundai i30 ήρθε στη χώρα μας και εμείς, δεν χάνουμε την ευκαιρία να δούμε πόσο ψηλά μπορεί να απογειώσει τη μάρκα στην κατηγορία το νέο αυτό δημιούργημα της κραταιούς παγκοσμίως Hyundai. Πολύ ενδιαφέρουσα είναι και η πρώτη δοκιμή του νέου Skoda Citigo, του πρώτου δηλαδή μίνι της Skoda, το οποίο υπόσχεται να προσφέρει ασφαλείς και κυρίως οικονομικές μετακινήσεις, όχι μόνο εντός των τειχών της πόλεως. Την τριάδα των πρώτων δοκιμών του νέου τεύχους του περιοδικού auto Τρίτη κλείνει αυτή του νέου Volvo V40, του πρώτου 5θυρου μικρομεσαίου της μάρκας, το οποίο με τον 1,6 turbo κινητήρα των 150 ίππων μπορεί να συνδυάσει δύναμη με λογική κατανάλωση καυσίμου.

Και όπως πάντα, ΜΟΝΟ στο auto τρίτη , ο πληρέστερος ΟΔΗΓΟΣ για αγορά καινούργιου ή μεταχειρισμένου αυτοκινήτου (τιμές, τεχνικά χαρακτηριστικά, προσφορές – εκπτώσεις ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ).
Auto Tρίτη, το Νο 1 σε αναγνωσιμότητα ελληνικό περιοδικό που ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ προσθέτει αξία και στην ενημέρωσή σας!

»Σχολιάστε την είδηση

Tags: ΕΧΤΡΑ

περισσότερα νέα & άρθρα »
EXTRA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αμεση πρόσληψη για στελέχη πωλήσεων

«Έσπασε» τα ταμεία η Έκθεση: Πάνω από 2.000.000 επισκέψεις!

Share & κέρδισε πλούσια δώρα στην Έκθεση Αυτοκινήτου

Είπαν «ΟΧΙ» στα συνηθισμένα...

efood: Με 500 νέους διανομείς βρίσκεται δίπλα στα καταστήματα εστίασης

Off road εμπειρία στο Λιβάδι Suites στις 23-28/10

Αμεση πρόσληψη για στελέχη πωλήσεων

Αμεση πρόσληψη για 3 στελέχη πωλήσεων

Από την Google στην Uber

Στο νέο Auto Τρίτη: Οδηγούμε 3 hot μοντέλα