Το νέο VW Golf αποκαλύπτεται εκ των έσω
Διαβάστηκε από 4303 αναγνώστες Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/10/2012
Στη Σαρδηνία της Ιταλίας παρουσιάστηκε το νέο VW Golf και εμείς, όχι μόνο το οδηγούμε, αλλά και συνομιλούμε με τον Giorgetto Giugiaro και το Walter de Silva, για το παρελθόν, το παρόν και το σχεδιαστικό μέλλον της μάρκας!
Κάθε νέα γενιά του VW Golf είναι από μόνη της μια από τις μεγαλύτερες ειδήσεις της χρονιάς στην αυτοκίνηση – και όχι μόνο! Έτσι λοιπόν και το επικείμενο λανσάρισμα του 7ης γενιάς μοντέλου (τέλη Νοεμβρίου) αναμένεται να ταράξει για τα καλά τα νερά της μικρομεσαίας κατηγορίας. Εμείς, 2 σχεδόν μήνες πριν να συμβεί αυτό, ταξιδεύουμε μέχρι τη Σαρδηνία για να οδηγήσουμε το νέο Γερμανικό δημιούργημα. Και στο νέο τεύχος του περιοδικού auto Τρίτη που κυκλοφορεί στις 09 Οκτωβρίου, σας μεταφέρουμε τις οδηγικές μας εντυπώσεις από το νέο VW Golf, αναλύοντας και το κατά πόσο μπορεί και πάλι να αποτελέσει το Ευρωπαϊκό best-seller μοντέλο. 

Μαζί δε με αυτά, κατά την παρουσίαση του νέου Golf είχαμε την αποκλειστική ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τον περίφημο Giorgetto Giugiaro, το σχεδιαστή του 1ου Golf, αλλά και με το Walter De Silva, σημερινό Επικεφαλής Σχεδιασμού του VW Group. To τι μας είπαν, όχι μόνο για το Golf, αλλά και για τα αγαπημένα τους σχεδιαστικά τέκνα, την Audi, την Ελλάδα αλλά και τη… Μέριλιν Μονρόε, έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε στο νέο τεύχος του περιοδικού auto Τρίτη.

Στο νέο όμως τεύχος του περιοδικού auto Τρίτη περιλαμβάνεται και ένα άκρως λεπτομερές θέμα που αφορά στις προσφορές που ισχύουν σήμερα για την αγορά καινούργιου αυτοκινήτου. Ποιο μοντέλο λοιπόν έχει έκπτωση 7.000 ευρώ; Σε ποια αυτοκίνητα η αντιπροσωπεία δίνει δώρο την απόσυρση; Ποιες εταιρείες προσφέρουν εγγυήσεις άνω των 5 ετών και ποιες είναι οι άτοκες χρηματοδοτήσεις της αγοράς; Όλα αυτά μαζί με πολλά περισσότερα, περιλαμβάνονται στο ειδικό αφιέρωμα του νέου τεύχους του περιοδικού auto Τρίτη, που κυκλοφορεί στις 09 Οκτωβρίου.

Από το νέο τεύχος όμως του περιοδικού auto Τρίτη δε θα μπορούσαν να λείπουν για μια ακόμη εβδομάδα και οι πρώτες δοκιμές νέων μοντέλων. Συνολικά, 7 διαφορετικά μοντέλα δοκιμάζονται από τα έμπειρα χέρια των συντακτών του περιοδικού και παράλληλα, αποδεικνύουν τις ικανότητές τους στην ευθεία των μετρήσεών μας. Ανάμεσά τους, ξεχωρίζουμε αρχικά το νέο πύραυλο της Ford, το Ford Focus ST των 250 ίππων, αλλά και το ανανεωμένο Renault Scenic με τον ισχυρό 1,6 diesel κινητήρα. Έπειτα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η δοκιμή του Volvo V40 1,6 D2 με τα 94 μόλις γραμμάρια CO2, αλλά και επίσης η δοκιμή του νέου Suzuki Swift Sport.

Ολοκληρώνοντας, από το νέο τεύχος του περιοδικού auto Τρίτη δεν λείπουν και οι αποκλειστικές μας αποκαλύψεις για μελλοντικά μοντέλα. Με τη βοήθεια λοιπόν των κατασκόπων μας, σας παρουσιάζουμε το πώς οραματίζεται η Opel το νέο Insignia, το οποίο θα λανσαριστεί το 2015 άκρως διαφορετικό και κυρίως τολμηρό. Επίσης, η Mercedes E-Class ετοιμάζεται για την ανανέωσή της και εμείς σας αποκαλύπτουμε το τι θα αλλάξουν οι Γερμανοί στη λιμουζίνα τους.

Και όπως πάντα, ΜΟΝΟ στο auto τρίτη , ο πληρέστερος ΟΔΗΓΟΣ για αγορά καινούργιου ή μεταχειρισμένου αυτοκινήτου (τιμές, τεχνικά χαρακτηριστικά, προσφορές – εκπτώσεις ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ).
Auto Tρίτη, το Νο 1 σε αναγνωσιμότητα ελληνικό περιοδικό που ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ προσθέτει αξία και στην ενημέρωσή σας!

»Σχολιάστε την είδηση

Tags: ΕΧΤΡΑ

περισσότερα νέα & άρθρα »
EXTRA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αμεση πρόσληψη για στελέχη πωλήσεων

«Έσπασε» τα ταμεία η Έκθεση: Πάνω από 2.000.000 επισκέψεις!

Share & κέρδισε πλούσια δώρα στην Έκθεση Αυτοκινήτου

Είπαν «ΟΧΙ» στα συνηθισμένα...

efood: Με 500 νέους διανομείς βρίσκεται δίπλα στα καταστήματα εστίασης

Off road εμπειρία στο Λιβάδι Suites στις 23-28/10

Αμεση πρόσληψη για στελέχη πωλήσεων

Αμεση πρόσληψη για 3 στελέχη πωλήσεων

Από την Google στην Uber

Στο νέο Auto Τρίτη: Οδηγούμε 3 hot μοντέλα