11 και να «καίνε»!
Διαβάστηκε από 2875 αναγνώστες Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/10/2012
Στο νέο τεύχος του περιοδικού auto Τρίτη αποκαλύπτουμε τα 11 νέα και άκρως ενδιαφέροντα μοντέλα που αναμένουμε μέχρι το τέλος της χρονιάς. Επίσης, σας προτείνουμε επιλεγμένους προορισμούς για τις εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου.
Παρότι βρισκόμαστε λίγο πριν το τέλος της χρονιάς, τα λανσαρίσματα που περιμένουμε ακόμη μέσα στο 2012 είναι αρκετά και κυρίως, άκρως ενδιαφέρουσα. Και στο νέο τεύχος του περιοδικού auto Τρίτη που κυκλοφορεί στις 30 Οκτωβρίου, σας αποκαλύπτουμε τα 11 νέα μοντέλα που αναμένουμε να υποδεχθούμε πολύ σύντομα, μεταξύ των οποίων θα βρείτε αυτοκίνητα για όλα τα… γούστα και βαλάντια. Ανάμεσά τους, ξεχωρίζουμε τις νέες γενιές των Renault Clio, Honda CR-V, Kia Cee’d και Toyota Auris, τα οποία θα έλθουν σημαντικά αναβαθμισμένα σε σχέση με πριν. Αρκετό είναι το ενδιαφέρον και για το νέο Fiat 500L, το Peugeot 301 και το Skoda Rapid, όπως επίσης και για το νέο Fiat Panda 4X4, αλλά και το ανανεωμένο Chevrolet Cruze.

Τα αυτοκίνητα της μικρομεσαίας κατηγορίας συνεχίζουν να αποτελούν από τις πιο δημοφιλείς επιλογές τόσο στην εγχώρια αγορά, όσο και στην Ευρωπαϊκή. Και με αφορμή την έλευση του νέου VW Golf, στο νέο τεύχος του περιοδικού auto Τρίτη σας παρουσιάζουμε 10 μοντέλα του είδους, τα οποία αποδεικνύουν την τεχνολογική τους υπεροχή, εφαρμόζοντας στην πράξη την τεχνογνωσία της μάρκας. Επιλέξαμε δε να σας παρουσιάσουμε την πλέον προσιτή επιλογή του κάθε ενός μοντέλου, όπως αυτή αφορά τόσο στη τιμή αγοράς του, όσο και κυρίως στον κινητήρα που φέρει κάτω από το εμπρόσθιο καπό του.

Από το νέο τεύχος όμως του περιοδικού auto Τρίτη δεν θα μπορούσαν να λείπουν για μια ακόμη εβδομάδα και οι πρώτες δοκιμές νέων μοντέλων. Δοκιμάζουμε λοιπόν εν Ελλάδι το νέο Ford B-MAX, το νέο μικρό πολυχρηστικό της Ford, το οποίο με το καινοτόμο άνοιγμα των θυρών του, αλλά και με τον 1.000άρη EcoBoost κινητήρα κάτω από το καπό του, κερδίζει σε ουσία και εντυπώσεις. Επίσης, βρισκόμαστε πίσω από τιμόνι της νέας Mercedes A-Class με τον turbo πετρελαιοκινητήρα των 1,5 λίτρων, ο οποίος μας ενθουσιάζει με τη ροπή του και τη χαμηλή του κατανάλωση. Τέλος, ταξιδεύουμε στη Βόρεια Γερμανία για να γνωρίσουμε από κοντά το νέο μικρό SUV της Opel, το δικίνητο ή τετρακίνητο Mokka.

Ειδικά αφιερωμένο στις εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου είναι το ειδικό section «Πάμε Weekends-Εκδρομές», το οποίο περιέχεται στην ύλη του νέου τεύχους του περιοδικού auto Τρίτη, παρουσιάζοντας προτεινόμενες επιλογές στην Ελλάδα, για διέξοδο από την καθημερινότητα. Επίσης, για τους επαγγελματίες του τουρισμού, σας παρουσιάζουμε και ξεχωριστά επαγγελματικά οχήματα, που φιλοδοξούν να γίνουν ο καλύτερός τους συνεργάτης!

Και όπως πάντα, ΜΟΝΟ στο auto τρίτη , ο πληρέστερος ΟΔΗΓΟΣ για αγορά καινούργιου ή μεταχειρισμένου αυτοκινήτου (τιμές, τεχνικά χαρακτηριστικά, προσφορές – εκπτώσεις ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ).
Auto Tρίτη, το Νο 1 σε αναγνωσιμότητα ελληνικό περιοδικό που ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ προσθέτει αξία και στην ενημέρωσή σας!

»Σχολιάστε την είδηση

Tags: EXTRA

περισσότερα νέα & άρθρα »
EXTRA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αμεση πρόσληψη για στελέχη πωλήσεων

«Έσπασε» τα ταμεία η Έκθεση: Πάνω από 2.000.000 επισκέψεις!

Share & κέρδισε πλούσια δώρα στην Έκθεση Αυτοκινήτου

Είπαν «ΟΧΙ» στα συνηθισμένα...

efood: Με 500 νέους διανομείς βρίσκεται δίπλα στα καταστήματα εστίασης

Off road εμπειρία στο Λιβάδι Suites στις 23-28/10

Αμεση πρόσληψη για στελέχη πωλήσεων

Αμεση πρόσληψη για 3 στελέχη πωλήσεων

Από την Google στην Uber

Στο νέο Auto Τρίτη: Οδηγούμε 3 hot μοντέλα