Μάχη στα μικρομεσαία!
Διαβάστηκε από 4754 αναγνώστες Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/1/2013
Το νέο Toyota Auris στέκεται απέναντι στον ανταγωνισμό. Ποιο το αποτέλεσμα ανάμεσα σε αυτό και στα VW Golf/ Hyundai i30; Επίσης, Η μελλοντική επέκταση της γκάμας του VW Golf μας φέρνει τουλάχιστον 6 νέες εκδόσεις.
Η άφιξη της νέας γενιάς του Toyota Auris στην Ελληνική αγορά φέρνει αναβρασμό στην κατηγορία των μικρομεσαίων και πλέον, στο νέο τεύχος του περιοδικού auto Τρίτη που κυκλοφορεί στις 15 Ιανουαρίου, μπορείτε να διαβάσετε το πρώτο συγκριτικό του μοντέλου. Φέρνουμε λοιπόν σε αντιπαράθεση το νέο Toyota Auris diesel απέναντι στα Hyundai i30 και VW Golf diesel, ώστε να δούμε πώς τα καταφέρνει το νέο μοντέλο έναντι των δύο ισχυρότερων αντιπάλων του.

To VW Golf 7ης γενιάς λανσαρίστηκε μόλις πριν λίγους μήνες στην Ελληνική αγορά. Εκτός του χάτσμπακ, ωστόσο, θα δούμε μέσα στην επόμενη διετία και μια σειρά άλλων εκδόσεων του Γερμανικού μικρομεσαίου. Σας παρουσιάζουμε από σήμερα το ποιόν 6 εκ των νέων αυτών εκδόσεων του Γερμανικού best-seller, με τη βοήθεια πάντα των κατασκόπων μας. Δείτε λοιπόν σε αποκλειστικότητα το πώς θα είναι τα νέα σπορ και νεανικά Golf (Cabrio, GTI, Golf R), αλλά και αυτά που θα απευθυνθούν στους οικογενειάρχες της μικρομεσαίας κατηγορίας (Variant, Golf CC, Golf Plus).

Η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ ανοίγει αυτές τις ημέρες τις πύλες της και εμείς, στο νέο τεύχος του περιοδικού auto Τρίτη, σας παρουσιάζουμε τα 20 πιο ενδιαφέροντα νέα μοντέλα που θα δούμε εκεί. Ανάμεσά τους, περιλαμβάνονται αυτοκίνητα που αφορούν και στην Ευρωπαϊκή αγορά, μεταξύ των οποίων η νέα Mercedes CLA και η ανανεωμένη Mercedes E-Class, η νέα BMW Σειρά 4 και η ανανεωμένη BMW Z4, αλλά και το νέο μικρό SUV που θα δούμε σε λίγα χρόνια από τη Honda.

Η ψήφιση του φορολογικού νομοσχεδίου την περασμένη Παρασκευή βάζει και τυπικά εμπρός την απόσυρση για το 2013, με όλες τις ευεργετικές διατάξεις του μέτρου να αφορούν σε όποιον αποκτήσει καινούργιο αυτοκίνητο και αποσύρει ένα παλαιό. Επειδή όμως το όφελος της απόσυρσης δεν είναι το μόνο που υπάρχει σήμερα στην αγορά, στο νέο τεύχος του περιοδικού auto Τρίτη που κυκλοφορεί στις 15 Ιανουαρίου, μπορείτε να δείτε τις πιο σημαντικές προσφορές ειδικά για βενζινοκίνητα αυτοκίνητα, που μπορούν να συνδυαστούν με την έκπτωση της απόσυρσης και να προσφέρουν τελικά ακόμη πιο μεγάλο όφελος στον αγοραστή.

Επειδή όμως νέο τεύχος του auto Τρίτη χωρίς πρώτες δοκιμές δεν νοείται, μπορείτε να διαβάσετε πρώτοι από όλους τη δοκιμή δύο ανανεωμένων σεντάν μοντέλων με κινητήρες diesel. Δοκιμάζουμε λοιπόν το ανανεωμένο Fiat Linea με τον 1,3 Multijet κινητήρα, αλλά και το επίσης ανανεωμένο Chevrolet Cruze, με τον «ροπάτο» 1,7 diesel των 130 ίππων. Αρκετά ενδιαφέρουσα είναι και η δοκιμή της νέας BMW 316i, η οποία πλέον εφοδιάζεται με 1,6 turbo κινητήρα 136 ίππων, αποκτώντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Και όπως πάντα, ΜΟΝΟ στο auto τρίτη , ο πληρέστερος ΟΔΗΓΟΣ για αγορά καινούργιου ή μεταχειρισμένου αυτοκινήτου (τιμές, τεχνικά χαρακτηριστικά, προσφορές – εκπτώσεις ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ).
Auto Tρίτη, το Νο 1 σε αναγνωσιμότητα ελληνικό περιοδικό που ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ προσθέτει αξία και στην ενημέρωσή σας!

»Σχολιάστε την είδηση

Tags: EXTRA

περισσότερα νέα & άρθρα »
EXTRA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αμεση πρόσληψη για στελέχη πωλήσεων

«Έσπασε» τα ταμεία η Έκθεση: Πάνω από 2.000.000 επισκέψεις!

Share & κέρδισε πλούσια δώρα στην Έκθεση Αυτοκινήτου

Είπαν «ΟΧΙ» στα συνηθισμένα...

efood: Με 500 νέους διανομείς βρίσκεται δίπλα στα καταστήματα εστίασης

Off road εμπειρία στο Λιβάδι Suites στις 23-28/10

Αμεση πρόσληψη για στελέχη πωλήσεων

Αμεση πρόσληψη για 3 στελέχη πωλήσεων

Από την Google στην Uber

Στο νέο Auto Τρίτη: Οδηγούμε 3 hot μοντέλα