Eνα ποσόν μέχρι 16.000 ευρώ θεωρείται ως ένα λογικό και σχετικά προσιτό κόστος για την αγορά ενός καινούργιου diesel σήμερα.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Eνα ποσόν μέχρι 16.000 ευρώ θεωρείται ως ένα λογικό και σχετικά προσιτό κόστος για την αγορά ενός καινούργιου diesel σήμερα.

Diesel μοντέλα με τιμή έως 16.000 ευρώ

90.603 Επισκέψεις στο άρθρο (18/2/2013)

Με ένα πολύ λογικό ποσόν έως 16.000 ευρώ, στην αγορά υπάρχουν αρκετά και κυρίως, ιδιαίτερα αξιόλογα μοντέλα με diesel κινητήρες, τα οποία και σας παρουσιάζουμε ενδελεχώς...

Η απόκτηση ενός καινούργιου αυτοκινήτου με κινητήρα diesel, σίγουρα θα απαιτήσει περισσότερα χρήματα από τον αγοραστή, σε σχέση με ένα αντίστοιχης ισχύος βενζινοκίνητο μοντέλο. Συνήθως, υπάρχει μια σεβαστή διαφορά τιμής, η οποία από την άλλη βέβαια σε βάθος χρόνου, μπορεί να καλυφθεί με τη διαφορά στο κόστος χρήσεως των μοντέλων. Έτσι λοιπόν και ανάλογα με την κατηγορία, ένα ποσόν μέχρι 16.000 ευρώ θεωρείται ως ένα λογικό και σχετικά προσιτό κόστος για την αγορά ενός καινούργιου diesel σήμερα. Μάλιστα, τα μοντέλα που μπορεί να επιλέξει ο αγοραστής, αφορούν σε διάφορες κατηγορίες και είναι σε θέση να καλύψουν πολλές και κυρίως διαφορετικές ανάγκες.
12 diesel έως 16.000 ευρώ
Χωρίς να απαιτούν μια περιουσία για να αποκτηθούν, τα 12 diesel μοντέλα που σας παρουσιάζουμε στις επόμενες σελίδες του θέματος, είναι από μερικές τις πλέον προσιτές πετρελαιοκίνητες προτάσεις στην αγορά. Ανάμεσά τους συμπεριλαμβάνονται 3 μίνι μοντέλα, 7 της μικρής κατηγορίας, αλλά και 2 πετρελαιοκίνητα μικρομεσαία σεντάν. Επισημαίνουμε, ότι, οι τιμές που έχουμε λάβει υπόψιν μας δεν περιλαμβάνουν τυχόν έκπτωση ούτε φυσικά και το όφελος της απόσυρσης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

test center
KIA