Ο Sebastian Vettel νίκησε στον αγώνα της Μαλαισίας, αφήνοντας δεύτερο τον teammate του Mark Webber.

Ο Sebastian Vettel νίκησε στον αγώνα της Μαλαισίας, αφήνοντας δεύτερο τον teammate του Mark Webber.

GP Μαλαισίας: Νικητής o Vettel ο… ανυπάκουος!

3.828 Επισκέψεις στο άρθρο (24/3/2013)

Ο δεύτερος αγώνας της χρονιάς πραγματοποιήθηκε στη Μαλαισία, όπου ο Sebastian Vettel (Red Bull) αρνήθηκε να υπακούσει τις εντολές της ομάδας του, οδηγώντας το μονοθέσιό του προς τη νίκη.

Ο Mark Webber (Red Bull Racing) κράτησε για αρκετούς γύρους την πρωτοπορία στον αγώνα της Μαλαισίας με τον teammate του Sebastian Vettel να τον ακολουθεί. Όταν όμως –μετά από ανησυχία της ομάδας της Red Bull σχετικά με τα λάστιχα- δόθηκε εντολή και στους δύο πιλότους να διατηρήσουν τη θέση τους, ο Γερμανός δεν υπάκουσε πιέζοντας το Webber.
Η εμφύλια μάχη που διήρκησε μεταξύ τους για λίγους γύρους και αποφεύγοντας τα… χειρότερα, έδειξε το Sebastian Vettel νικητή του αγώνα κατά 4,2 δευτερόλεπτα μπροστά από τον teammate του. Έτσι, η Red Bull σημείωσε το 1-2 στο σημερινό αγώνα αλλά με «μούτρα… κατεβασμένα»! Το βάθρο συμπλήρωσε ο Lewis Hamilton (Mercedes), ο οποίος είχε και αυτός μια μικρή εμφύλια μάχη με τον teammate του, Nico Rosberg.
Ο Sebastian Vettel μετά τον αγώνα παραδέχτηκε ότι τα «θαλάσσωσε» σήμερα και ήταν λάθος να προσπεράσει τον teammate του στους τελευταίους γύρους. Η εξήγηση που έδωσε ο Γερμανός στο τέλος του αγώνα ήταν ότι δεν το γνώριζε, γιατί αλλιώς δε θα το έκανε. Μπορεί αυτή η εξήγηση να μη λέει και πολλά, αλλά αυτή είναι η αλήθεια σύμφωνα με το νικητή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

1.Sebastian Vettel- Red Bull Racing-Renault- 1:38:56.681- 25 
2.Mark Webber- Red Bull Racing-Renault- +4.2 secs- 18 
3.Lewis Hamilton- Mercedes- +12.1 secs- 15 
4.Nico Rosberg- Mercedes- +12.6 secs- 12 
5.Felipe Massa- Ferrari- +25.6 secs- 10 
6.Romain Grosjean- Lotus-Renault- +35.5 secs- 8 
7.Kimi Räikkönen- Lotus-Renault- +48.4 secs- 6 
8.Nico Hulkenberg- Sauber-Ferrari- +53.0 secs- 4 
9.Sergio Perez- McLaren-Mercedes- +72.3 secs- 2 
10.Jean-Eric Vergne- STR-Ferrari- +87.1 secs- 1
TI LINGLONG AGORAZO
fiat