Στο νέο Auto Τρίτη οι καλύτερες προσφορές του μήνα!
Διαβάστηκε από 1180 αναγνώστες Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/4/2013
Το Auto Τρίτη που κυκλοφορεί παρουσιάζει τις top προσφορές της αγοράς αυτοκινήτου για τις πιο συμφέρουσες αγορές του μήνα. Οι εκπτώσεις που προσφέρουν τα πιο δημοφιλή μοντέλα της αγοράς που παρουσιάζονται στο αφιέρωμα είναι τέτοιες που δεν μπορείς να τους γυρίσεις την πλάτη!
Ακόμα στο Auto Τρίτη διαβάστε για τη νέα Mercedes-Benz CLA. Δοκιμάζουμε δύο εκδόσεις βενζίνης 1,6 με 122 & 156 ίππους του πιο hot νέου μοντέλου του 2013, γοητευόμαστε από την εμφάνιση και διαπιστώνουμε ότι από πίσω κρύβεται και ουσία. 

Με αφορμή την άφιξη του ανανεωμένου Dacia Duster 1,5 dCi 4x2, το αξιολογούμε απέναντι στα value for money SUV, με κίνηση 4x2 και diesel κινητήρες, Nissan Qashqai 1,5 dCi & Skoda Yeti 1,6 TDI.  

Επίσης, διαβάστε τις λεπτομέρειες πίσω από τη «θρυλική» διαμάχη ανάμεσα σε δύο μικρές γαλλικές βόμβες, τα Renault Clio R.S 200 EDC και Peugeot 208 GTi, που αναμένουμε άμεσα και στην ελληνική αγορά. 

Στο ίδιο τεύχος φιλοξενείται μία ενδιαφέρουσα συγκριτική αξιολόγηση ανάμεσα στα πιο καλοπουλημένα μικρά με κινητήρες βενζίνης, Ford Fiesta 1,0 EcoBoost 100PS, Toyota Yaris 1,33 5d και VW Polo 1,2 TSI 90 PS 5d, για να μάθουμε ποιο προσφέρει το πιο ολοκληρωμένο πακέτο.  

Επίσης, στο ειδικό αφιέρωμα, δείτε τι πρέπει να προσέχετε πριν αγοράσετε καινούριο αυτοκίνητο, αλλά και πώς να το οδηγείτε για να έχετε μέγιστο όφελος στην κατανάλωση. Τέλος, μαζί με το τεύχος του Auto Τρίτη, διαβάστε το Extra ένθετο για την υγραεριοκίνηση. 

»Σχολιάστε την είδηση

Tags: EXTRA

περισσότερα νέα & άρθρα »
EXTRA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αμεση πρόσληψη για στελέχη πωλήσεων

«Έσπασε» τα ταμεία η Έκθεση: Πάνω από 2.000.000 επισκέψεις!

Share & κέρδισε πλούσια δώρα στην Έκθεση Αυτοκινήτου

Είπαν «ΟΧΙ» στα συνηθισμένα...

efood: Με 500 νέους διανομείς βρίσκεται δίπλα στα καταστήματα εστίασης

Off road εμπειρία στο Λιβάδι Suites στις 23-28/10

Αμεση πρόσληψη για στελέχη πωλήσεων

Αμεση πρόσληψη για 3 στελέχη πωλήσεων

Από την Google στην Uber

Στο νέο Auto Τρίτη: Οδηγούμε 3 hot μοντέλα