Το μικρότερο Land Rover στην ιστορία έχει πλέον πολλές πιθανότητες να το δούμε στην παραγωγή, καθώς είναι ένα από τα δυναμικότερα compact SUV του σήμερα.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το μικρότερο Land Rover στην ιστορία έχει πλέον πολλές πιθανότητες να το δούμε στην παραγωγή, καθώς είναι ένα από τα δυναμικότερα compact SUV του σήμερα.

Το δρόμο του παίρνει το «μωρό» Land Rover

8.150 Επισκέψεις στο άρθρο (10/4/2013)

Την δημοτικότητα των μικρών SUV θέλουν να εκμεταλλευτούν και οι άνθρωποι της Range Rover, αφού έχουν στα πλάνα τους την κατασκευή ενός ακόμη μοντέλου, το οποίο θα είναι μικρότερο από το Evoque.

Πρόκειται για ένα project που δεν έχει λάβει ακόμη επίσημα το πράσινο φως, ωστόσο η επιτυχημένη πορεία του Evoque δίνει πολλές πιθανότητες να το δούμε στην παραγωγή. Σχεδιαστικά, στην ηλεκτρονικά επεξεργασμένη φωτογραφία των κατασκόπων μας, φαίνεται ότι έχουμε να κάνουμε με μια… σμίκρυνση του αμαξώματος του Range Rover Evoque, σε ένα άκρως δυναμικό αισθητικά αποτέλεσμα.
Το νέο «μωρό» της Land Rover θα είναι μόνο 3θυρο, θα έχει μήκος λίγο πιο πάνω από τα 4 μέτρα και σίγουρα θα είναι το πιο προσιτό της γκάμας της βρετανικής εταιρείας.
Ο διευθυντής μάρκετινγκ της Land Rover, John Edwards, δήλωσε σε συνέντευξή του στον ξένο τύπο, ότι λόγω του ότι τα μικρά SUV έχουν καλή εμπορική πορεία στις περισσότερες μάρκες, έτσι και η βρετανική εταιρεία δεν έχει λόγο να μην διαθέτει στη γκάμα της ένα τέτοιο μοντέλο.
Επίσης, φήμες αναφέρουν ότι το μικρό SUV θα πατάει πάνω σε μια νέα πλατφόρμα που θα την μοιράζεται με την Tata Motors και τη Chery. Όσον αφορά στην τιμή του, η βασική προσθιοκίνητη έκδοση υπολογίζεται λίγο πιο πάνω από τα 21.000 ευρώ για την αγγλική αγορά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
test center