O διάκοσμος του Fiat Freemont εκ πρώτης όψεως δείχνει ποιοτικός, ενώ η άνεση θα κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

O διάκοσμος του Fiat Freemont εκ πρώτης όψεως δείχνει ποιοτικός, ενώ η άνεση θα κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα

Fiat Freemont: νέες φωτογραφίες

(16/2/2011)

Μόλις τον προηγούμενο μήνα η Fiat έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του νέου της μεγάλου SUV με το όνομα Freemont. Το αυτοκίνητο θα «πατά» στο Dodge Journey, ενώ η επίσημη παρουσίαση του έχει προγραμματιστεί για την έκθεση της Γενεύης στις αρχές Μαρτίου.

Μετά από τη δημοσιοποίηση των πρώτων επίσημων φωτογραφιών του νέου μεγάλου SUV που θα μας παρουσιάσει η Fiat στη Γενεύη, η εταιρεία προχωρά και στην παρουσίαση του εσωτερικού του αυτοκινήτου, καθώς και της επταθέσιας διάταξης του, αλλά και του χώρου των αποσκευών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, το μοντέλο θα παράγεται στο εργοστάσιο που βρίσκεται στην Toluca του Μεξικό (όπου κατασκευάζεται και η αμερικανική έκδοση του Fiat 500 αντίστοιχα), ενώ οι διαστάσεις του είναι αρκετά πληθωρικές στα 4.890x1.880x1720 χιλ. για ΜxΠxΥ, και 2.890 χιλ. για το μεταξόνιο. Με αυτές τις διαστάσεις το Freemont διαθέτει έως και 7 κανονικές θέσεις, ενώ η πρόσβαση στην τρίτη σειρά καθισμάτων θα γίνεται εύκολα, αφού οι πίσω πόρτες ανοίγουν διάπλατα σχηματίζοντας ορθή γωνία 90 μοιρών.
Όπως φαίνεται και στη νέα φωτογραφία του χώρου των αποσκευών, τρίτη σειρά καθισμάτων θα μπορεί επίσης, με μια απλή κίνηση να διπλώσει και να αποθηκευτεί στο πάτωμα του χώρου των αποσκευών, ενώ η χωρητικότητα του τελευταίου θα αγγίζει έως και τα 1.461 λίτρα με όλα τα καθίσματα σε πλήρη ανάκληση.

Αρχικά το Freemont θα διατεθεί ως προσθιοκίνητο με πετρελαιοκινητήρα 2.0 λίτρων (MultiJet) σε δύο διαβαθμίσεις των 140 και 170 ίππων, που θα συνδυάζονται με χειροκίνητο κιβώτιο. Αργότερα η προαναφερθείσα έκδοση των 170 ίππων θα αποκτήσει και τετρακίνηση, όπως και η αντίστοιχη βενζινοκίνητη έκδοση με V6 σύνολο στα 3,6 λίτρα και την απόδοση στους 276 ίππους (και οι δύο με αυτόματο κιβώτιο). Οι πωλήσεις του αναμένεται να ξεκινήσουν το δεύτερο εξάμηνο του 2011.
Mercedes
KIA